Björn le Fèvre

Team coördinator projecten & SLA’s

Sinds 1 april 2012 ben ik werkzaam binnen Carthago. Direct nadat ik de studie Bedrijfskundige Informatica had afgerond aan het Saxion in Enschede, ben ik via een collega bij Carthago terecht gekomen.

Binnen Carthago ben ik een software architect. Op dit moment houdt dat onder andere voor mij in dat ik de rol team coördinator vervul. Dit geeft mij de mogelijkheid om een team van softwareontwikkelaars te coördineren. Dit is voor mij een nieuwe rol, maar met projectmanagement ervaring en de nodige ambitie heb ik er het volste vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Hoogtepunt werkgebied: Dat elke dag binnen Carthago een nieuwe dag is met nieuwe kansen

Wat ik leuk vind aan Carthago is de afwisseling in de detachering. De spreekwoordelijke kijk in de keuken bij veel bedrijven in een relatief korte tijd spreekt mij ontzettend aan. Daarnaast vind ik de mogelijkheid om binnen een groeiende organisatie ook zelf mee te kunnen groeien erg fijn.

Hoogtepunt sociaal gebied: Ik heb ontzettend veel leuke connecties erbij gekregen

Mijn tip voor een nieuwe collega: geef Carthago eens de kans, het is net als verkering; het heeft positieve en negatieve momenten, maar het is de kunst om er samen uit te komen. Hou er ook rekening mee dat het niet voor eeuwig hoeft te zijn, maar de ervaringen neem je wel voor altijd mee.

Lijfspreuk: "Alles komt goed"

Hobby's

Motorrijden, gamen, klussen, rallyfotografie

Interesses

Home automation, (LED)verlichting in de breedste zin van het woord

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord

Famke van Meurs
User Experience Designer
Jasper Sijgers
Junior Software Engineer
Bastiaan Nijkamp
Senior software engineer

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.