Frank Waanders

Software Architect

Sinds 2011 werk ik als Softwareontwikkelaar bij Carthago en ga nog steeds elke dag met veel enthousiasme en plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd loop ik hard en produceer en draai ik trance muziek.

Mijn toenmalig buurman (die zelf bij Carthago ICT werkte), wees me in 2011 op een vacature bij Carthago ICT. Wat mij voornamelijk aanspreekt is dat ik bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken kan nemen. Ook wordt er gewaakt dat je niet langer dan een uur reistijd hebt. Niet alleen het type projecten maar ook de duur van de projecten is heel divers.

Mijn dag ziet er als volgt uit: Ik start meestal om een uur of 8:30. Om 09:30u start onze daily standup met het team en bespreken we wat waar we aan gewerkt hebben en wat er nog opgepakt moet worden. Sprints duren twee weken en aan het eind van de sprint leveren we op aan de Product Owner. De sprint eindigt met een retrospective en begint met een planningssessie, waarin iedereen input kan geven op de planning. Tijdens de sprint worden toekomstige stories gerefined. Meestal in een gezamenlijk sessie, maar soms ook door specialisten die het later uitleggen aan het team. Momenteel ben ik tevens betrokken bij het geautomatiseerd (E2E) testen van de applicaties waar we aan werken.

Tijdens de pauze gaan we soms wandelen of gezamenlijk eten afhankelijk van het weer en waar we zin in hebben.

Carthago is een informeel bedrijf die veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Best veel collega’s werken hier langer dan vijf jaar, dus je leert elkaar kennen. Ook worden er veel events georganiseerd zoals interne kennissessies, borrels en uitjes. Mocht ik ergens tegenaan lopen (zowel werk gerelateerd als persoonlijk kwesties) dan kan ik dit bespreekbaar maken en wordt er snel gezocht naar een oplossing. Last but not least, Carthago is tevens een aantrekkelijke werkgever als je kijkt naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Lijfspreuk: "Grootsheid begint met durven falen"

Hobby's

Muziek maken, optreden, speciaal biertjes drinken en lekker eten

Interesses

IT, verschillende technologieën en muziek

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord

Joël Boerboom
Senior Java software engineer
Rico Kieboom
Junior Software Engineer
Famke van Meurs
User Experience Designer

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?