Marcella de Boer

Administratief Medewerker & Duizendpoot

Sinds 1 januari 2018 ben ik aan het werk bij Carthago. Via LinkedIn kreeg ik een berichtje met een leuke vacature voor 24 uur per week. Met geen verwachtingen ging ik het sollicitatiegesprek in. Het eerste gesprek was direct verrassend en leuk. Mijn tweede gesprek was echt hilarisch, ik werd alleen nog maar enthousiaster. Ik kreeg vragen zoals: kun je taarten bakken? Ja hoor, ik kan wel taarten bakken. Bij Carthago heb je normaliter sollicitatiegesprekken met twee personen. Maar bij mijn tweede gesprek waren het er echter drie. Ik zie hem nog zo zitten, zo van….oh wat gebeurt hier allemaal.

Binnen Carthago ben ik administratief medewerker. Ik hou mij bezig met de verkoopadministratie en salarisadministratie en sinds 1 juli ook met de inkoopadministratie. Daarnaast regel ik ook de inkoop van allerlei spullen. Voor het accessoire budget, het thuiswerkbudget, de boodschappen etc. Daarnaast regel ik de locaties voor vergaderingen, opleidingen en weekendjes weg. Voor alle socials regel ik ook het eten en drinken en het entertainment. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Carthago is de afwisseling. Ik kan administratief werk gaan doen waarbij ik de hele week hetzelfde zou moeten doen. Bijvoorbeeld alleen maar inkoopfacturen boeken of alleen maar verkoopfacturen boeken. Maar dan zou ik gillend gek worden. Juist de variatie hier is wat mijn werk zo leuk maakt.

Hoogtepunt werkgebied: De organisatie van ons 20 jarig jubileum weekend weg naar Duitsland in 2019. Met 70 personen op stap. 2 nachten en 3 dagen met activiteiten op de piste, zoals met skelters naar beneden scheuren tot aan dineren in een grot. Ik had het er laatst weer met collega’s over. Die vroegen zich af of ik dat weekend dit jaar nog weer ging overtoppen. Toen zei ik: dat gaat me niet lukken, ik ga niet iets spannenders of leukers doen dan dineren in een grot.

Wat ik leuk vind aan het bedrijf Carthago is dat wij écht een ‘wij’ zijn. Er heerst hier altijd een fijne sfeer. Natuurlijk zijn wij aan het werk, maar het is wel altijd leuk. Iedereen is goed met andere collega’s, men voelt zich fijn en op zijn/haar gemak. Het is hier super zen, one big happy family. Daarnaast vind ik het ook fijn dat je bij Carthago de ruimte krijgt om processen te verbeteren. Dit kan ook altijd snel door de korte lijnen. Je loopt hier niet tegen allerlei bureaucratie of regels aan. Ze staan open voor jouw mening, positief en negatief. Ook die ruimte krijg je. Dit geeft veel vertrouwen.

Hoogtepunt sociaal gebied: Dat was ook het jubileum weekend. We hadden een hotel aan het water, de zon scheen, iedereen zat aan picknickbankjes biertjes te drinken en van lekkere borrelhapjes te genieten. Heel ongedwongen, gezellig en iedereen vermaakte zich. We hebben toen ook met een aantal ‘de Carthago olifant’ geschilderd. Ik vond het heel leuk om te doen. Ook de partners van de medewerkers waren allemaal heel fanatiek.

Mijn tip voor nieuwe collega’s: wees jezelf hier, want die ruimte krijg je. Als je ergens tegen aanloopt, gooi het in de groep of vertel het tegen iemand die je vertrouwt of een klik mee hebt. Gooi het eruit want er wordt wat mee gedaan. We willen allemaal dat jij happy bent!

Niks moet, alles mag!

Hobby's

Alles met eten, muziek, dansen en familie in Spanje bezoeken

Interesses

Formule 1

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord

Famke van Meurs
User Experience Designer
Jasper Sijgers
Junior Software Engineer
Bastiaan Nijkamp
Senior software engineer

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.