Software architect inhuren

Software architectuur wordt vaak gezien als het fundament van de software. Het kan dus zeker handig zijn om een expert te hebben die je helpt bij het aanleggen van deze fundering.

Waarom een software architect inhuren?

Zoals gezegd is de architectuur van je software te vergelijken met de fundering van een huis. Om deze reden is het voor je software letterlijk van levensbelang dat de architectuur met zorg wordt gerealiseerd. Het is verstandig om al in een erg vroeg stadium veel aandacht aan te schenken. Echter zien wij in de praktijk vaak dat hier simpelweg geen tijd voor is of de kennis niet in huis is. Daarom kan het van grote meerwaarde zijn dat een ervaren software architect (tijdelijk) meekijkt naar (een deel van) jouw architectuur. 

Op deze manier waarborg je een goede architectuur en maak je gebruik van de kennis en expertise van een software architect die bekend is met de nieuwste standaarden binnen de markt. Hierdoor maak je niet alleen een kwalitatieve architectuur maar maak je ook direct gebruik van best practices die de architect al eerder heeft toegepast. Waarom zou je immers het wiel opnieuw uitvinden? 

software architect inhuren bij Carthago

Een software architect van Carthago ICT

Carthago heeft als groot voordeel actief te zijn in vrijwel elke branche. Hierdoor krijgt vrijwel elke medewerker van Carthago mee wat er in de verschillende branches speelt. Hierdoor profiteert onze klant doordat de kennis uit een andere branche ook van grote meerwaarde kan zijn voor de branche van onze klant. 

Een software architect is iets voor jou als…

  • Je (tijdelijk) meer expertise in huis wilt halen omtrent Software Architectuur
  • Je op zoek bent naar een ervaren software architect die intern gedetacheerd komt helpen bij jouw uitdaging
  • Wanneer je op zoek bent naar een software architect die projectmatig jouw team komt versterken. 

Wat je kan verwachten

  • Een solide basis voor jouw architectuur
  • Een software architect gedetacheerd
  • Of een software architect die projectmatig voor jou aan de slag gaat
 
Output: De output is sterk afhankelijk van jouw wens. Zo kan een software architect van Carthago je helpen met de opzet van een compleet nieuwe architectuur, maar kan hij ook meewerken aan bestaande architectuur. 

Een software architect inhuren

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Andere diensten van Carthago ICT

Naast dat we bij Carthago uitstekende software architecten in dienst hebben, bieden we ook nog andere diensten aan, waaronder:

Samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?