Software architectuur scan

Een architectuur/ kwaliteit audit is een onderzoek waarbij de broncode wordt onderzocht en beoordeeld. Er wordt een handmatige code analyse uitgevoerd en daarnaast wordt tevens gebruik gemaakt van statische code analyse tools. Bij een deze audit worden naast de broncode ook de bibliotheken/dependencies onderzocht.

Waarom een Architectuur scan?

Goede software valt of staat net als veel andere zaken met een goed fundament. Wanneer er in dit fundament iets niet optimaal is ingericht blijf je altijd voortbouwen op een instabiele basis. Dit kan voor (grote) problemen zorgen in de toekomst. Om dit te voorkomen bied een software architectuur scan uitkomst. Wij kunnen als onafhankelijke partij meekijken naar jouw architectuur en waar nodig aanpassingen aanraden. Hierdoor voorkom je grote fouten die je wellicht zelf (nog) niet ziet. 

Aan de slag met de Architectuur van jouw bedrijf?

De software architecten van Carthago kijken graag met je mee.

Architectuur scan door Carthago ICT

Door een architectuur scan uit te laten voeren door Carthago maak je gebruik van specialisten met jarenlange ervaring. Zij kijken met een frisse blik naar jouw bestaande architectuur en komen hierdoor vaak tot nieuwe inzichten. Je kan het dus zien als een soort second opinion, zoals een bouwtechnische keuring bij een huis.

Ook wanneer architectuur niet je hoofdfocus en/of expertise is kan het natuurlijk erg fijn zijn om een specialist te hebben die met je meekijkt. 

Een scan is iets voor jou als…

  • Je een goede basis wilt neerzetten
  • Je fouten wilt oplossen en/of in de toekomst wilt voorkomen
  • Je gemakkelijk nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen in de toekomst
  • Je makkelijk te onderhouden software wilt

Wat je kan verwachten

  • Een architectuur advies
  • Een scherpe onafhankelijke blik
  • Een presentatie van de bevindingen
 
Output: Het resultaat van deze audit is een lijst met bevindingen en een algeheel advies. Deze lijst is gesorteerd op basis van prioriteit. Tevens wordt per bevinding een advies of adviezen gegeven hoe deze bevinding opgelost kan worden. Een presentatie van de belangrijkste bevindingen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Architectuur scan aanvragen

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Andere diensten van Carthago ICT

Naast dat we bij Carthago uitstekende software architecten in dienst hebben, bieden we ook nog andere diensten aan, waaronder:

Samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.