Business cases

Business cases

Hieronder vindt u een aantal actuele business cases. Vooruitkijkend zullen hier snel een aantal cases aan toegevoegd worden.

 

Heutink

Auxzenze

 Thales

Picture3 aux2 thales logo

Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie
en nog steeds een echt familiebedrijf. Door de jaren heen zijn er steeds meer werkmaatschappijen bij gekomen. 
> lees meer

Auxzenze is een specialist in ICT-infrastructuur en helpt bedrijven zowel in advies, de inrichting en beheer van netwerk- en systemen. Auxzenze levert ook monitoringsystemen om de performance en KPI’s van uw systemen te bewaken. 
> lees meer

 

De software ontwikkel groep bij Thales ontwikkelt diverse soorten systemen. De Warfare systemen zijn het meest bekend waarbij we gebruik maken van data die via een radarsysteem van Thales binnen komt en gebruikt wordt om gevechtssystemen aan te sturen. 
> lees meer

     

VHD

A en O Fonds

 
VHD Logo 172 hoogte aofonds  
Door personele veranderingen waren we voor het beheer en de verdere doorontwikkeling van onze maatwerksoftware op zoek naar een bedrijf in de regio dat qua omvang bij ons zou passen. Een bedrijf dat ons dus de juiste aandacht geeft en meedenkt. 
> lees meer
De Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds, kortweg A+O, is in het verleden door de sociale partners binnen de overheid opgericht, om de organisaties en personen in de sector optimaal te laten functioneren. Elke overheidslaag kent zijn eigen A+O organisatie.
> lees meer
 

 

 

Back to Top