VHD alarmcentrale

VHD verzorgt al meer dan 50 jaar alarmcentrale diensten voor haar klanten. De oplossingen die geboden worden zijn zeer divers, maar altijd met één belangrijk uitgangspunt: Waar HULP centraal staat.

De VHD alarmcentrale verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen of voorvallen in of om de woning en verzorgt 24‑uurs bereikbaarheid. Deze hulpverlening kan men aanbieden aan verzekeringsmaatschappijen, volmachtkantoren, expertisebureau’s, woningbouwverenigingen, autofabrikanten, importeurs, dealers, leasebedrijven, zorginstellingen en overheidsinstanties.

De VHD alarmcentrale is een 100% Nederlandse organisatie dat gebruik maakt van het internationale netwerk van de Europ Assistance Group. Daarmee biedt VHD direct het grootste netwerk ter wereld.

De case

Aan het woord is Joris Nolens, Business analist.

Door personele veranderingen waren we voor het beheer en de verdere doorontwikkeling van onze maatwerksoftware op zoek naar een bedrijf in de regio dat qua omvang bij ons zou passen. Een bedrijf dat ons dus de juiste aandacht geeft en meedenkt. Maar ook een bedrijf dat ingericht is op het leveren van beheer & ondersteuning.

Resultaat Carthago ICT

We hebben in Carthago ICT een bedrijf gevonden dat ervaren is en ingericht is op het leveren van beheer & onderhoud op softwaresystemen. Dat doen ze goed en het werken met flexibele inzet van resources bevalt goed. Maar ze doen meer dan dat, ze denken mee en komen zelfs met ideeën hoe we onze omzet zouden kunnen verhogen. We hebben gemerkt dat we naast softwareskills ook vragen kunnen stellen op andere vlakken waarbij we goed geholpen worden. We zijn erg tevreden over Carthago ICT, het is prettig werken en ze zitten lekker dichtbij.

 

Andere business cases