Contact

Communicatie is de sleutel tot succes

Carthago Oost

Carthago Midden

Carthago Oost

Carthago Midden

Actief in heel Nederland

Met onze vestigingen in Oost (Hengelo) en Midden (Veenendaal) Nederland zijn we een landelijk opererende dienstverlener. Het juiste adres voor softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Wij adviseren klanten, realiseren de voorgestelde oplossingen en wanneer gewenst nemen we deze in beheer. We werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening, verwachten dat wij proactief meedenken zonder onaangename verrassingen achteraf. Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers willen. 

Onze cultuur is gevormd door de manier waarop medewerkers elke dag met elkaar én met onze klanten omgaan. Een open bedrijfscultuur, met korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om te groeien en jezelf te zijn. Met onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Een cultuur die gefocust is op de toekomst en om het elke dag nóg beter te doen. Carthagers zijn nieuwsgierig, gebrand op nieuwe kansen & ontwikkelingen, naar buiten gericht en kijken om zich heen. In ons DNA zit dat wij het verschil willen maken voor onze opdrachtgevers en opbouwend kritisch zijn.

 Bij beide vestigingen kan men terecht voor al onze specialismen, vragen én sollicitaties. 

Herman Welleweerd

Algemeen Directeur

+31 (0)74 245 601

herman.welleweerd@carthago-ict.nl

Bernhard Dam

Directeur Carthago Midden

+31 (0)318 240 038

bernhard.dam@carthago-ict.nl

Jop Hofste

Directeur Carthago Oost

+31 (0)74 245 5 602

jop.hofste@carthago-ict.nl

Vincent Stinesen

Manager Projecten en SLA’s

Functionaris Gegevensbescherming

+31 (0)74 245 5 603

vincent.stinesen@carthago-ict.nl

Koen Otter

Helpdesk

+31 (0)74 245 5 604

helpdesk@carthago-ict.nl

Shila Mulah Khalil

Corporate Recruiter

+31 (0)6 824 9 1322

shila.mulahkhalil@carthago-ict.nl

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.