Co-development

Optimaal benutten van capaciteit

Vloeiende samenwerking met maximale efficiency

Als het om software ontwikkeling gaat wil je misschien niet alles uit handen geven. Zeker niet als je zelf ook goede IT-ers in huis hebt. Anderzijds mis je soms net de juiste expertise of capaciteit om een project optimaal uit te voeren. Hoe mooi zou het zijn als jouw eigen mensen optimaal worden ingezet en daarbij ook nog hun kennisniveau kunnen verhogen?

Co-development is een hybride samenwerkingsvorm waarbij klant en leverancier vloeiend samenwerken en optimaal gebruik maken van alle aanwezige expertise en capaciteit. Een optimale combinatie voor bijvoorbeeld software ontwikkelen in eigen beheer gecombineerd met uitbesteden. Met als uitgangspunt dat de opdrachtgever zoveel mogelijk zelf doet en Carthago aanvullende expertise levert. 

De opdrachtgever bepaaltijdens de samenwerking hoeveel capaciteit er nodig is en wij passen ons daarop aan. Niet gebonden aan een vaste hoeveelheid af te nemen uren in een periode. Dat biedt de klant de beste efficiency en alle ruimte voor het optimaal benutten van de eigen capaciteit. Mochten er bij de opdrachtgever andere prioriteiten ontstaan binnen het team van eigen medewerkers dan wordt dit snel opgevangen worden door het team van Carthago.  

De voordelen van co-development

Andere diensten

Projecten

Het beste team voor ieder project

Detachering

Hoog opgeleid, proactieve houding, snel ingewerkt en met de juiste kennis

Service Level Agreement

Kennis geborgd, advies en lange termijnvisie

Cloud

Maximale wendbaarheid, meer flexibiliteit en schaalbaarheid

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.