Detachering ICT

Er is steeds meer vraag naar detachering ICT en de vraag ontstaat door allerlei verschillende redenen. Softwareoplossingen die vandaag interessant zijn, zijn volgend jaar misschien weer achterhaald. In deze snel veranderende technologische wereld is het belangrijk om te gaan voor de beste softwareontwikkeling. Heb je specifieke expertise of extra capaciteit nodig op het gebied van ICT? Dan ben je bij Carthago aan het goede adres.  

Detachering van onze ICT specialisten 

Ons doel is om de klant te ontzorgen. Of je nou opzoek bent naar specifieke softwareoplossingen, cloud oplossingen, architectuur of security. Wij brengen klanten in contact met onze specialisten die bezitten over veel expertise op deze gebieden. Door onze brede kennis en expertise zijn wij dan ook in staat om detachering aan te bieden voor alle vraagstukken binnen verschillende branches. Onze klanten kunnen er dan ook op rekenen dat alleen de allerbeste specialisten aan het werk gaan. Wij schuiven niet alleen de cv’s door, wij verdiepen ons echt in organisaties zodat alleen de softwareontwikkelaars aan de slag gaan die het beste bij een organisatie passen.  

Werkwijze van onze experts  

Ons team blijft zich uitbreiden. Van junior tot senior specialisten, wij staan klaar om onze klanten te ontzorgen. Onze specialisten gaan bij klanten aan de slag maar hebben een contract bij Carthago. Zo blijven ze flexibel en hebben ze zekerheid. Ook zorgt dit ervoor dat onze specialisten verschillende opdrachten blijven krijgen, wat ervoor zorgt dat het werk uitdagend blijft. Onze experts zijn positief kritisch ingesteld, zijn betrokken in het hele proces en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Vanaf de eerste ontmoeting denken onze specialisten mee met de klant en komen met verrassende oplossingen voor eventuele problemen. Door ons Talent en Expertise programma zijn onze experts altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied. Dankzij de cursussen en gesprekken met collega’s is het mogelijk om scherp te blijven.  

Meer weten over detachering IT binnen Carthago? Neem dan zeker contact met ons op.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.