Detachering

De juiste kennis en snel ingewerkt

Vereiste expertise en delen van kennis

Belangrijk onderdeel van onze diensten is het leveren van expertise op tijdelijke basis. Expertise op gebied van softwareontwikkeling, security, architectuur en cloud. Stuk voor stuk hoogopgeleide en zichzelf continu verbeterende professionalsExperts die graag dat extra stapje zetten en niet terughoudend zijn om hun kennis en ervaringen te delen.  Wij maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, die verspreid zijn over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeenkomst. Ze willen de juiste kennis inhuren van kwalitatief hoog niveau, een leverancier die actief meedenkt en zonder onaangename verrassingen. We beseffen heel goed dat van ons iets extra’s wordt verwacht, er moet meerwaarde geleverd worden. Onze medewerkers hebben de vereiste skills maar mogelijk nog belangrijker, ze zijn betrokken en gaan voor resultaat. IT ontwikkelingen gaan snel, onze professionals zijn continu bezig met deze veranderingen. Nieuwsgierig en gedreven deze ontwikkelingen op de voet volgen hoort hier bij, daar selecteren we ook op. Er is volop ruimte om kennis te delen binnen Carthago en we stimuleren onze medewerkers dat op een originele en creatieve manier te doen.  

Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we! 

Contact

Andere diensten

Projecten

Het beste team voor ieder project

Co-development

Optimaal benutten van capaciteit

Service level agreement (SLA)

Borgen van kennis, sparringpartner en goed beheer

Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.