Detachering

De juiste kennis en snel ingewerkt

Wij leveren verschillende expertise op tijdelijke basis, detachering is daar een voorbeeld van. Wij beiden expertise op het gebied van softwareontwikkeling, security, architectuur en cloud. Dit wordt uitgevoerd door stuk voor stuk hoogopgeleide en zichzelf continu verbeterende IT-professionals.

Detachering en Carthago 

Binnen Carthago betekent detachering niet alleen het uitlenen van medewerkers. Wij bieden iets extra’s. Onze collega’s zijn experts die graag dat stapje extra zetten en niet terughoudend zijn om hun kennis en ervaringen te delen. Wij maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, die verspreid zijn over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeen komst. Ze willen de juiste kennis inhuren, van kwaliteit hoog niveau, een leverancier die actief meedenkt en zorgt dat er achteraf geen onaangename verrassingen ontstaan. We beseffen heel goed dat van ons iets extra’s wordt verwacht. Er moet namelijk meerwaarde worden geleverd. Dankzij onze brede expertise zijn wij dan ook in staat om uiteenlopende vraagstukken op te lossen en snel in te spelen op de behoefte van onze klanten.

Detachering en onze experts

Wij begrijpen dat iedere organisatie wil werken met de beste mensen. Onze medewerkers zijn positief kritisch, hebben de vereiste skills, maar mogelijk nog belangrijker, ze zijn betrokken en gaan voor resultaat. IT-ontwikkelingen gaan snel, onze professionals zijn continu bezig met deze veranderingen. Nieuwsgierig en gedreven deze ontwikkelingen de voet volgen hoort hierbij. Dat is waar wij ook op selecteren. Er is volop ruimte om kennis te delen binnen Carthago en we stimuleren onze medewerkers odat op een originele en creatieve manier te doen. Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanner wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT-innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we! Meer weten over wat Carthago kan bieden op het gebied van detachering? Neem dan zeker contact met ons op.

Contact

Andere diensten

Projecten

Het beste team voor ieder project

Co-development

Optimaal benutten van capaciteit

Service level agreement (SLA)

Borgen van kennis, sparringpartner en goed beheer

Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.