ICT Detachering

De vraag naar ICT detachering blijft onverminderd groot en het IT-landschap blijft continu veranderen. Er bestaan ontzettend veel redenen waarom een bedrijf behoefte kan hebben aan tijdelijke versterking op het gebied van softwareontwikkeling. Het kan zijn dat de IT-afdeling te druk is, dat er hulp nodig is bij een groot project, dat er sprake is van onderbezetting etc. In iedere situatie heeft een klant dan behoefte aan een partij waar die op terug kan vallen. Carthago is een partij die flexibele, gespecialiseerde softwareontwikkelaars klaar heeft staan om te detacheren voor complexe opdrachten in heel Nederland.  

ICT detachering door Carthago  

ICT detachering betekent het tijdelijk inhuren van softwareontwikkelaars. Voor ons is het meer dan dat. Bij Carthago bieden we namelijk iets extra’s. Onze experts zijn namelijk vastberaden om het beste resultaat te behalen en denken graag mee met de klant. Ze vergelijken oplossingen en voorzien eventuele problemen. Softwareontwikkelaars binnen Carthago zijn deskundig, positief kritisch, betrokken en hebben de benodigde skills om een project tot een succes te brengen. Wij willen altijd meerwaarde brengen. Binnen Carthago blijven onze experts op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door ons talent en expertise programma. Softwareontwikkelaars blijven dan bij ons door leren en continu ontwikkelen door in contact te staan met collega’s en cursussen te volgen.  

Wat kunnen wij doen?  

Carthago staat klaar voor vrijwel alle sectoren en bedrijven verspreid over heel Nederland. Wij bieden bedrijven expertise op het gebied van softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Onze specialisten zijn breed en hoog opgeleid. Wij geloven dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Daarom blijven wij tijdens de opdrachten nauw in contact met de klant. Overleg is nodig om samen tot het beste resultaat te komen.    

Meer informatie over ICT detachering door Carthago? Bekijk onze klantcases of neem dan contact met ons op.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.