Projecten

Het beste team voor ieder project

Van eenvoudig tot uiterst innovatief

Veel van onze activiteiten worden projectmatig uitgevoerd. De projecten voeren we uit op locatie van de klant of als ‘inhouse project’ op onze eigen vestigingen. De inhoud en omvang van onze projecten verschilt enorm, van eenvoudig tot uiterst innovatief en met een beperkte tot langere doorlooptijd.  

De samenstelling van het projectteam is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de te realiseren oplossing, de gewenste doorlooptijd en welke kennis de opdrachtgever zelf inbrengt. 

Maar altijd leveren wij de dienstverlening op maat, passend bij de behoefte van onze klanten. Hierdoor zijn de opdrachtgevers verzekerd van de juiste kwaliteit, dienstbaarheid en resultaatgerichtheidGedreven om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers met de ambitie om partner voor lange termijn te zijn. In de praktijk betekent dat korte lijnen, het continu afstemmen van onze diensten op veranderende behoeften en afspraken nakomen. Geen onduidelijkheid en zonder gedoe achteraf. Dat vinden wij namelijk heel gewoon.   

Contact

Andere diensten

Co-Development

Hybride samenwerkingsvorm,  optimale efficiency en flexibel

Detachering

Hoog opgeleid, proactieve houding, snel ingewerkt en met de juiste kennis

Service Level Agreement (SLA)

Kennis geborgd, advies en lange termijnvisie

Softwareontwikkeling

De beste oplossingen realiseren we samen

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.