Software Beheer

Laat Uw problemen met maatwerksoftware en wensen voor vernieuwing onze zorg zijn!

Het beheren van maatwerksoftware betekent dat wij verantwoordelijk zijn om eventuele problemen snel op te lossen en er voor zorgen dat de software optimaal het proces van uw business blijft ondersteunen, daar is het immers voor ontwikkeld.

Kern van onze dienstverlening

Kern van onze dienstverlening is flexibiliteit. U kunt over zoveel resources beschikken als wenselijk. Wij zorgen ervoor dat voldoende medewerkers bekend zijn met uw systeem zodat we direct productief zijn. Als u geen werk of vragen heeft, neemt u geen uren af. En als er nieuwe functionaliteit gerealiseerd, of een probleem opgelost moet worden, dan schakelen we snel bij, daar zijn we op ingericht. Naast flexibiliteit kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreidt expertise netwerk. Dit betekent dat u niet beperkt bent tot de kennis van uw eigen medewerkers, maar dat u ook kunt beschikken over de expertise van Carthago ICT en haar partnerorganisaties. We hebben hiervoor een eigen netwerkorganisatie opgezet zodat we vrijwel iedere vraag kunnen beantwoorden.

Heeft u maatwerksoftware?

Vaak beheren we software die door Carthago ICT zelf is ontwikkeld, maar steeds vaker nemen we ook applicatiebeheer van maatwerksoftware, gemaakt door anderen, in beheer.

 

Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, neem dan contact op! Wij zullen dan eerst uw systeem analyseren en u rapporteren over de status. Als u besluit het beheer aan ons over te dragen, dan zorgen wij ervoor dat er voldoende medewerkers uw systeem kunnen beheren.

Wat mag u van ons verwachten?

Kwaliteit en initiatief! Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw software goed functioneert en blijft functioneren. Maar als we denken dat we een positieve bijdrage aan uw business kunnen leveren door ICT-gedreven vernieuwing dan zullen we u dat niet onthouden, dat beloven we! We snappen heel goed dat ICT vooral ondersteunend moet zijn maar soms kan ICT ook het verschil maken!

 

Van onze medewerkers mag u kwaliteit verwachten! We selecteren op communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, dienstbaarheid en kennis van zaken. Zo zijn we ten allen tijde in staat de belofte naar onze klanten waar te maken, dat wij hoogwaardige, 'state-of-the-art' systemen kunnen bouwen - binnen de gestelde tijd en binnen budget.

 

Hierbij geldt altijd; afspraak is afspraak! Dat vinden we heel gewoon.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Vincent.

Vincent Stinesen

Vincent Stinesen
+31 (0)6 53650488
stringBack to Top