Software ontwikkeling op maat

Software ontwikkeling op maat? Dan ben je bij Carthago aan het goede adres. Wij ontwikkelen software op maat voor bedrijven verdeeld over heel Nederland. Standaard software is voor vrij veel organisaties niet goede oplossing. Vaak voldoet deze software niet aan alle eisen, is het pakket veels te uitgebreid en is de software niet aan te passen naar alle wensen. Met maatwerkoplossingen van Carthago loop je niet tegen deze problemen aan. Onze ontwikkelaars denken mee en kijken naar wat nog méér mogelijk is.  

De voordelen  

Software ontwikkeling op maat biedt vele voordelen ten opzichte van standaard software. Met maatwerk software kan er worden ingespeeld op processen, behoeftes en eisen van een organisatie. Hierdoor voldoet deze software aan alle eisen. Doordat bij maatwerksoftware vooraf een uitgebreide analyse wordt uitgevoerd, kan de software perfect worden afgestemd op iedere unieke situatie. Daarnaast is maatwerk software volledig schaalbaar. De software kan hierdoor meegroeien met een bedrijf zonder dat het een grote kostenpost wordt. Tenslotte is het vaak het geval dat standaard software alleen een deel van een organisatie ondersteunt. Maatwerk software zorgt ervoor dat er maar een softwarepakket nodig is, ingesteld op de hele organisatie. Een bijkomend voordeel daarvan is dat een maatwerk oplossing hierdoor veel inzichtelijker is.  

Software ontwikkeling op maat door Carthago.  

Tijdens het hele proces van het ontwikkelen van de maatwerk oplossing staan onze ontwikkelaars in nauw contact met de klant. Vanaf de uitgebreide analyse tot en met de lancering van de nieuwe softwareoplossing. De doelstellingen, problemen en wensen van de klant staan centraal. Onze experts zijn positief kritisch, betrokken en denken ten alle tijden mee met de klant. Wij geloven dat alleen op deze manier software op maat wordt ontwikkeld die perfect aansluit op de wensen van de klant.  

Meer weten over software ontwikkeling op maat binnen Carthago? Bekijk dan onze klantcases en neem dan zeker contact met ons op!  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.