Software op maat laten maken door Carthago ICT

Software op maat laten maken is een goede oplossing als een standaard softwarepakket niet voldoet aan alle eisen en wensen van een organisatie. Behoefte aan software die met het bedrijf meegroeit, aanvullende opties heeft, geen overbodige functies heeft en totaal is ingericht voor jouw bedrijf? Denk dan eens na over software op maat laten maken door Carthago ICT.  

Waarom software op maat laten maken? 

Vaak horen wij dat bedrijven aanlopen tegen de beperkingen van een standaard softwarepakket. Het wordt vaak gezien als een gemakkelijke en goedkope optie maar het tegendeel is soms waar. Op langere termijn voldoet standaard software meestal niet aan alle eisen. Het is lastig om standaard software mee te laten groeien met een bedrijf, waardoor de kosten die daaraan verbonden zijn ook steeds hoger worden. Daarnaast is standaard software vaak alleen gericht op een gedeelte van een bedrijf, niet op het geheel. Software op maat werkt anders en kent vele voordelen. Enkele voordelen hiervan zijn schaalbaarheid, kostenefficiëntie, alles naar wens en flexibiliteit. Onze software groeit mee en is uniek voor een organisatie.  

Software laten maken door onze ontwikkelaars  

Software door onze ontwikkelaars gemaakt, wordt samen met de klant gemaakt. Vanaf de eerste ontmoeting is er sprake van veel contact. Wij willen weten wat de eisen en wensen van de klant zijn. Onze ontwikkelaars denken mee met de klant en komen met passende oplossingen. Ze zijn positief kritisch, doelgericht en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door ons Talent en Expertise programma. Ze blijven in contact met collega’s en volgen interessante cursussen over de laatste ontwikkelingen. Zo weet onze klant dat hun gemaakte maatwerk software altijd up to date is!  

Software op maat laten maken door Carthago? Neem dan contact met ons op of lees meer in onze klantcases.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.