Business Case

Efficiënter publiceren voor Intergamma

Wie is Intergamma?

Intergamma is het moederbedrijf van franchiseformules Gamma & Karwei en heeft winkels zowel in Nederland als België. In totaal zijn er ongeveer 325 winkels die worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Leusden. Hier zitten afdelingen als Inkoop, Assortimentskeuze, Communicatie, Winkelbouw, Marketing, Opleidingen, Logistiek & Automatisering.

Business Challenge

Bij Intergamma werkt men in de winkels met Intrastore, een intranet voor de informatievoorziening van de winkels.

Intrastore biedt de mogelijkheid om html-pagina\'s te publiceren. Gamma en Karwei publiceren berichten op het intranet die in de oude situatie een omvangrijk en tijdrovend autorisatie- en bewerkingstraject doorliepen.

Aanpak

Om dit proces te verbeteren en te vereenvoudigen heeft Carthago ICT voor Intergamma de Carthago Content Manager (CCM) ontworpen en ontwikkeld. CCM heeft ervoor gezorgd dat de processtappen voor publicatie van gegevens teruggebracht zijn naar maximaal vijf in plaats van veertien.

Met de in CCM aanwezige editor kunnen uitsluitend in correcte berichten worden gemaakt, de autorisatieworkflows zijn teruggebracht naar het minimum zodat veel minder mensen betrokken zijn.

Efficiency verbeteringen

Door de introductie van CCM worden bijvoorbeeld aanbiedingen, nieuwe producten en dergelijke nu direct door de verantwoordelijke productmanagers gecommuniceerd met de winkels.

Maar ook de voortgang van storingen aan kassa- of pinapparatuur worden nu direct door de technische afdeling aan de winkels doorgegeven. Bestellingen worden direct opgevraagd door de afdeling Inkoop, etc. etc.

Uitkomst

Het CCM levert Intergamma een besparing van 4 fte's op terwijl de kwaliteit én de snelheid van de communicatie naar de winkels met sprongen omhoog is gegaan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Vincent.

Vincent Stinesen

Vincent Stinesen
+31 (0)6 53650488
stringBack to Top