Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

Security Management

IT Security Management krijgt steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. De impact die een onveilige IT omgeving kan hebben op de continuïteit & het imago van organisaties is serieus te nemen. Om actueel inzicht te hebben in en om de veiligheidsrisico’s zo laag mogelijk te houden, is een duidelijk security beleid en periodiek testen een vereiste. 

Carthago is specialist in cybersecurity.  Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van applicatiebeveiliging & cybersecurity. Daarnaast adviseren wij over het ontwikkelen van een security visie en de realisatie daarvan en zijn een sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers. 

Wij testen kleine en complexe software en IT omgevingen. Aanleidingen voor een security scan kunnen bijvoorbeeld zijn dat er vermoedens zijn van security issues, er onvoldoende zicht is op de actuele veiligheid van de in gebruik zijnde software, er nieuwbouw heeft plaatsgevonden of dat er een update met belangrijke wijzigingen is doorgevoerd. 

 Door onze jarenlange ervaring met o.a. softwareontwikkeling begrijpen wij als geen ander wat een veilige IT-omgeving inhoudt, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden. 

Onze security diensten

Andere expertises

Softwareontwikkeling

Versnel digitalisering met oplossingen van kwalitatief hoog niveau

Cloud

Maximale wendbaarheid, meer flexibiliteit en schaalbaarheid

Architectuur

Toekomstgericht, standaardisering en beheersbaarheid

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.