Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

IT Security Management krijgt steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. De impact die een onveilige IT-omgeving kan hebben op de continuïteit en het imago van organisaties is serieus te nemen. Om actueel inzicht te hebben in veiligheidsrisico’s en om deze zo laag mogelijk te houden, is een duidelijk securitybeleid en periodiek testen een vereiste.  Carthago realiseert dit voor vele organisaties.

Het belang van goede security 

Hackers worden steeds slimmer en brutaler. Daarom wordt de noodzaak an het beschermen van IT-omgevingen en software steeds groter. Security scans zijn hierbij van grote waarde. Een aanleiding voor een scan kan bijvoorbeeld zijn dat er vermoedens zijn van security issues. Het kan voorkomen dat er onvoldoende zicht is op de actuele veiligheid van de in gebruik zijnde software, er nieuwbouw heeft plaatsgevonden of dat er een update met belangrijke wijzigingen is doorgevoerd. IT security voorkomt schadelijke bedreigingen en beveiligingslekken. Een groot beveiligingslek kan veel onnodige kosten opleveren en kan een grote impact hebben op een organisatie. Neem daarom IT security bijzonder serieus.

Carthago en security

Carthago is specialist in cybersecurity. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van applicatiebeveiliging en cybersecurity. Dit doen wij door middel van onze verschillende security diensten. Daarnaast adviseren wij over het ontwikkelen van een visie en de realisatie daarvan en zijn wij een sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers. Wij testen kleine en complexe software en IT-omgevingen. Hierdoor helpen wij organisaties om de veiligheid van data te waarborgen. Door onze jarenlange ervaring met onder andere softwareontwikkeling begrijpen wij als geen andere wat een veilige IT-omgeving inhoudt, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden.

Meer weten over wat Carthago op het gebied van security kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze security diensten

Contact

Andere expertises

Softwareontwikkeling

Versnel digitalisering met oplossingen van kwalitatief hoog niveau

Cloud

Maximale wendbaarheid, meer flexibiliteit en schaalbaarheid

Architectuur

Toekomstgericht, standaardisering en beheersbaarheid

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Jop Hofste

Directeur Carthago Oost
+31 (0)74 245 5 602
jop.hofste@carthago-ict.nl

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.