ICT security scan

Een ICT security scan wordt binnen organisaties steeds belangrijker. Maar organisaties hebben niet altijd een helde inzicht welke risico’s er zijn. Iedere verbinding met data kan een potentieel kwetsbaar punt zijn. Hierbij kan gedacht worden aan VPN-verbindingen van een website of webportal, telefoons en tablets met toegang tot zakelijke e-mail of bedrijfsgegevens. Carthago kan kijken waar de kwetsbaarheden zitten doormiddel van een security scan uit te voeren.

Waarom een scan? 

Met een ICT Security scan hou je hackers zo veel mogelijk buiten de deur. Helaas is er altijd een risico, maar door een scan uit te laten voeren wordt het voor hackers moeilijk om in te breken. De beveiliging op orde brengen is hiervoor belangrijk. Door een security scan uit te voeren, krijgt een bedrijf meer inzicht in de status van de informatiebeveiliging binnen de organisatie. Dit kan worden gedaan door verschillende security scans zoals whitebox, blackblox en email security. Bekijk hier onze verschillende security scans.  

Een security scan door Carthago  

De ICT security scan van Carthago maakt de kwetsbaarheden inzichtelijk en geeft een duidelijk overzicht over de risico’s die een organisatie hierdoor loopt. In het uiteindelijke uitgebreide rapport is een heldere analyse te vinden. Onze experts geven verbeteringen en aanbevelingen zodat risico’s klanten risico’s optimaal kunnen beheren. Indien gewild, kunnen wij klaar staan om aanpassingen door te voeren en de beveiliging optimaal te maken en beheren. Onze experts denken met onze klant mee en gaan voor het beste resultaat en het best aansluitende advies. Onze medewerkers zijn positief kritisch, zijn doelgericht en krijgen vanuit ons veel verantwoordelijkheid.
 

Wil je weten of de beveiliging van jouw organisatie optimaal is of wat voor risico aanwezig is? Neem dan zeker contact met ons op en vraag de ICT security scan van Carthago aan! 

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.