Software architectuur door Carthago ICT

Software architectuur komt grotendeels overeen met alle andere architectuur. Het is net als algemene architectuur opgebouwd uit verschillende onderdelen. Of je nou denkt aan bakstenen of codes, het vormt allebei de kern van het bouwwerk. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant. Wat moet met elkaar in verbinding staan? En wat moeten de mogelijkheden zijn om de software later nog uit te bouwen?  

Wat is software architectuur? 

Software architectuur is de tweede stap in het proces van softwareontwikkeling. Een belangrijk onderdeel dat niet overgeslagen kan worden. De structuur van de software wordt helder gemaakt en het beschrijft alle kenmerken die met elkaar verbonden zijn. Deze stap vormt dan ook de basis van ieder softwareproject. Tijdens het proces van software architectuur denken de ontwikkelaars ook altijd aan de toekomst. De software moet namelijk in de toekomst aan te passen zijn als een organisatie daar behoefte aan heeft. Als de basis eenmaal staat, kan de ontwikkelaar beginnen met het bouwen en testen van de applicatie.  

Onze werkwijze

Software architectuur wordt uitgevoerd door een software architect. Een software architect houdt zich bezig met het in kaart brengen, bewaken en optimaliseren van de structuur van software. Software architecten bij Carthago denken vanaf het begin mee met de klant en komen met nieuwe verfrissende oplossingen. Onze software architecten zijn positief kritisch, betrokken, doelgericht en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Een inschattingsfout in het ontwerp kan erge gevolgen hebben voor het succes van een softwareproject. Daarom zorgt Carthago ervoor dat onze software architecten altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op softwaregebied. Onze ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte door ons Talent en Expertise programma.  

Meer weten over software architectuur door Carthago? Neem dan contact met ons op.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.