Software ontwikkelen door Carthago

Het ontwikkelen van software is een proces dat niet alleen bestaat uit het daadwerkelijk bouwen van de software. Voordat het daadwerkelijk bouwen van de software start zijn er al meerdere stappen doorlopen die belangrijk zijn voor het neerzetten van succesvolle software.  

De stappen van software ontwikkelen  

De eerste stap is om kristalhelder te krijgen welke uitdaging er opgelost moet worden om daarmee het doel van de software vast te stellen. Het is belangrijk om dit goed voor ogen te hebben omdat het probleem dat opgelost moet worden en het doel van de te ontwikkelen software tijdens het hele proces centraal blijft staan. De tweede stap is om de techniek te kiezen. Wat voor software wordt het, is het voor web of voor mobiel, etc.? Vervolgens bespreken de ontwikkelaars de benodigde features. Waaraan moet de te ontwikkelen software voldoen en welke voorwaarden moeten worden ingevuld? Als eenmaal duidelijk is wat er gemaakt moet worden, wordt de bouwtekening (wireframe) en het ontwerp gemaakt. Zo wordt voor iedereen precies duidelijk hoe het eruit komt te zien en kunnen eventuele aanpassingen makkelijk gemaakt worden. Daarna kan het ‘echte werk’ beginnen, namelijk de daadwerkelijke bouw van de software. Als de daadwerkelijke software staat, testen de ontwikkelaars het nog uitgebreid, passen ze het eventueel aan en kan het live!

Software laten ontwikkelen door Carthago  

Als je software laat ontwikkelen door Carthago, zijn onze ontwikkelaars betrokken bij het hele proces. Onze experts denken mee, komen met oplossingen en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Je kunt verwachten dat onze ontwikkelaars positief kritisch, betrokken en doelgericht zijn. Tijdens het hele proces blijven we graag in contact met de klant. Wij leveren met onze verschillende software diensten, softwareoplossingen waar organisaties blij van worden. Hierbij geldt afspraak is afspraak.  

Meer weten over softwareontwikkeling binnen Carthago? Bekijk dan onze klantcases en neem dan contact met ons op!  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.