Software ontwikkeling door een extern bedrijf als partner

Software ontwikkeling door een extern bedrijf als partner is een goede oplossing voor een aantal problemen. Te weinig tijd, onderbezetting, gebrek aan expertise, andere prioriteiten, het kunnen redenen zijn waarom software ontwikkeling soms op een lager pitje komt te staan en waarom bedrijven het uitstellen. Vaak blijkt achteraf dat uitstel niet de juiste keuze is geweest en dat is natuurlijk jammer & onnodig. Want door de software ontwikkeling samen te doen of uit te besteden aan een partner is uitstel vaak niet nodig.  Carthago is een partij die veel software ontwikkeling uit handen neemt voor haar opdrachtgevers. 

Het belang van goede software ontwikkeling  

Een passende softwareoplossing kan het verschil maken voor een organisatie. Daarom moet het hele proces goed en soepel verlopen. Van de doelen vaststellen tot en met het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van de gemaakte applicatie. Dit in combinatie met een professioneel software ontwikkelproces opleveren levert een veilige, stabiele en gebruiksvriendelijke uitkomst. Het is belangrijk om tijdens het hele ontwikkelproces te testen. Zo sporen ontwikkelaars fouten op en maken ze aanpassingen, voor én na de daadwerkelijke bouw van de softwareoplossing.  

Ontwikkeling door Carthago  

Bij Carthago hebben wij experts die alleen gaan voor het allerbeste resultaat. Onze ontwikkelaars vinden het belangrijk dat er tijdens de ontwikkeling kritische vragen worden gesteld en dat er regelmatig wordt gecontroleerd op fouten of tekortkomingen in de applicatie. Ze zijn positief kritisch, doelgericht en betrokken. Door tijdens het ontwikkelproces kritisch naar de applicatie te blijven kijken vergroten wij de kans dat onze klanten uiteindelijk tevreden zijn over de ontwikkelde software. De klant kan dan ook van onze softwareontwikkelaars verwachten dat ze aan het werk gaan met een positief kritische, betrokken en doelgerichte houding.  

Meer informatie over het belang van goede software ontwikkeling uitgevoerd door een bedrijf zoals Carthago? Lees over onze expertsises, bekijk onze klantcases of neem dan contact met ons op!  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.