Op zoek naar een partner voor het laten ontwikkelen van jouw software?

Software ontwikkeling door een extern bedrijf als partner is een goede oplossing voor een aantal problemen:

  • Te weinig tijd
  • Onderbezetting
  • Gebrek aan
  • expertise
  • Andere prioriteiten

 

Het kunnen redenen zijn waarom software ontwikkeling soms op een lager pitje komt te staan en waarom bedrijven het uitstellen. Vaak blijkt achteraf dat uitstel niet de juiste keuze is geweest en dat is natuurlijk jammer & onnodig. Want door de software ontwikkeling samen te doen of uit te besteden aan een partner is uitstel vaak niet nodig. Carthago is een partij die veel software ontwikkeling uit handen neemt voor haar opdrachtgevers.

App illustrations by Storyset

Software ontwikkeling door een extern bedrijf als partner

Het belang van goede software ontwikkeling

Een passende softwareoplossing kan het verschil maken voor een organisatie. Daarom moet het hele proces goed en soepel verlopen. Van de doelen vaststellen tot en met het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van de gemaakte applicatie. Dit in combinatie met een professioneel software ontwikkelproces opleveren levert een veilige, stabiele en gebruiksvriendelijke uitkomst. Het is belangrijk om tijdens het hele ontwikkelproces te testen. Zo sporen ontwikkelaars fouten op en maken ze aanpassingen, voor én na de daadwerkelijke bouw van de softwareoplossing.  

De voordelen van software laten ontwikkelen door een partner

Onze core-business is het ontwikkelen van maatwerk software. Doordat wij hier dagelijks mee bezig zijn kunnen wij vaak vele malen efficiënter software ontwikkelen dan wanneer dit intern gebeurt. Vaak ligt de focus voor een bedrijf namelijk (geheel terecht) niet bij het ontwikkelen van de software maar bij het verkopen van hun eigen product. Om deze reden stellen wij ons graag als partner en denken we actief mee met jouw vraagstuk om zo samen tot de beste oplossing te komen. 

De voordelen die dit met zich meebrengt: 

  • Efficiëntere ontwikkeling
  • Jouw bedrijf focust op waar jouw bedrijf goed in is
  • Gebruik maken van de jarenlange ervaring van Carthago

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Softwareontwikkeling door Carthago

Bij Carthago hebben wij experts die alleen gaan voor het allerbeste resultaat. Onze ontwikkelaars vinden het belangrijk dat er tijdens de ontwikkeling kritische vragen worden gesteld en dat er regelmatig wordt gecontroleerd op fouten of tekortkomingen in de applicatie. Ze zijn positief kritisch, doelgericht en betrokken. Door tijdens het ontwikkelproces kritisch naar de applicatie te blijven kijken vergroten wij de kans dat onze klanten uiteindelijk tevreden zijn over de ontwikkelde software. De klant kan dan ook van onze softwareontwikkelaars verwachten dat ze aan het werk gaan met een positief kritische, betrokken en doelgerichte houding.  

Meer informatie over het belang van goede software ontwikkeling uitgevoerd door een bedrijf zoals Carthago? Lees over onze expertsises, bekijk onze klantcases of neem dan contact met ons op!  

De klanten die je voorgingen:

Werken bij Carthago?

Op zoek naar een baan? Bijvoorbeeld als een software developer bij een bedrijf in Veenendaal? 

Bekijk dan eens onze openstaande vacatures! 

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?