Softwareontwikkeling

De beste oplossingen realiseren we samen

Geen vraagstuk is ons te gek

Wij zijn softwareontwikkelaars in hart en nieren. En maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeenkomst. Ze willen allemaal oplossingen van kwalitatief hoog niveau, willen een leverancier die actief meedenkt en wensen geen onaangename verrassingen tijdens de realisatie.

Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Niet alleen om de gevraagde software te ontwikkelen maar ook om mee te kunnen denken over de achterliggende doelstelling. Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we! Vanuit die basis wordt er software gemaakt die naadloos past en mee beweegt met een veranderende organisatie. Geen onnodige tierelantijnen, veilige software en eenvoudig te onderhouden.

Full Stack ontwikkelaars, experts op front- en backend ontwikkeling, die werken met bijvoorbeeld C#, .Net, Java, PHP, Python, Angular, React, Node.js en met vele andere actuele tooling en frameworks. Wij hebben de vereiste skills, zijn nieuwsgierig en mogelijk nog belangrijker, enorm betrokken en gaan voor resultaat. Hierbij geldt afspraak is afspraak. Dat vinden we heel gewoon!

Software diensten

Andere expertises

Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

Cloud

Maximale wendbaarheid, meer flexibiliteit en schaalbaarheid

Architectuur

Toekomstgericht, standaardisering en beheersbaarheid

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.