Software diensten

Goed beeld van de kwaliteit van software

Pak de kansen

Met het uitvoeren van een broncode analyse krijgen onze klanten een actueel en goed beeld van de kwaliteit van de aanwezige (maatwerk)software, hoe deze opgebouwd is, de status van de veiligheid en of de broncode een solide basis biedt om op door te ontwikkelen.  

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor broncode analyse, maar het wordt nog niet altijd uitgevoerd of meegenomen in het standaard ontwikkelproces. Terwijl daarmee belangrijke kansen blijven liggen.  

 Een efficiënte manier van het uitvoeren van een broncode analyse is het gebruikmaken van toolingstatic code analyse tools. Door gebruik te maken van tooling wordt er snel een globaal beeld gevormd. Deze output dient tevens als input voor de verdere handmatige analyse. Tevens kan deze output in het proces direct teruggekoppeld worden naar ontwikkelaars. Een broncode analyse in combinatie met een security scan is aan te bevelen omdat hiermee direct inzichtelijk wordt hoe veilig de applicatie op dat moment is en op welke wijze de security bevindingen zijn op te lossen.  

 De broncode analyse is uit te voeren op applicaties in verschillende talen zoals C#, .NET, Java, Javascript, Python en PHP. Onze specialisten zijn ervaren in het uitvoeren van code analyses. De uitkomsten van de code analyse worden besproken met de opdrachtgever en de ontwikkelaars. De bevindingen worden besproken die vervolgens in het verdere ontwikkelproces opgelost kunnen worden. Wanneer gewenst kan Carthago de maatwerk aanpassingen voor haar rekening nemen. 

Rendement Scan

Kansen liggen voor het grijpen

Design Scan

Software aanpassen, aanschaffen of nieuwbouw

Broncode Analyse PHP

Zwakke plekken vroegtijdig herstellen

Broncode Analyse Java

Geen vertraging bij ontwikkelen

Broncode Analyse .NET

Kwaliteit van software optimaliseren

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.