Softwareontwikkeling

De beste oplossingen realiseren we samen

Op zoek naar experts op het gebied van softwareontwikkeling? Wij zijn softwareontwikkelaars in hart en nieren. Wij maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeenkomst. Ze willen allemaal oplossingen van kwalitatief hoog niveau, willen een leverancier die actief meedenkt en wensen geen onaangename verrassingen tijdens de realisatie en achteraf.

Softwareontwikkeling binnen Carthago

Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. De focus ligt niet alleen op het ontwikkelen van de gevraagde software, maar ook op het meedenken over de achterliggende doelstelling van een organisatie. Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we! Vanuit die basis wordt er software gemaakt die naadloos aansluit bij de wensen en die mee beweegt met een veranderende organisatie. Want goede software kan vele voordelen opleveren en het verschil maken voor een organisatie. Geen onnodige tierelantijnen, wij ontwikkelen veilige software van hoge waarde die eenvoudig te onderhouden is.

Onze softwareontwikkelaars

Ons team bestaat uit 40+ Full Stack ontwikkelaars. Onze softwareontwikkelaars zijn zowel experts op het gebied van front- als van backend ontwikkeling. Stuk voor stuk bezitten ze oneindig veel kennis op het gebied van C#, .Net, Java, PHP, Python, Angular, React, Node.js en vele andere actuele tooling en frameworks. Wij hebben de vereiste skills en jarenlange ervaring. Bovendien zijn wij nieuwsgierig en mogelijk nog belangrijker, wij zijn enorm betrokken, denken met een organisatie mee en gaan voor het beste resultaat. Wij leveren met onze verschillende software diensten, softwareoplossingen waar organisaties blij van worden. Hierbij geldt afspraak is afspraak. Dat vinden we bij Carthago namelijk belangrijk en heel normaal! Meer weten over wat wij op het gebied van softwareontwikkeling kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met Bernhard Dam (vestigingsdirecteur Midden).

Software diensten

Contact

Andere expertises

Security

Optimale bescherming, tijdig & actueel inzicht in risico’s

Cloud

Maximale wendbaarheid, meer flexibiliteit en schaalbaarheid

Architectuur

Toekomstgericht, standaardisering en beheersbaarheid

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Bernhard Dam

Bernhard Dam

Directeur Carthago Midden 
+31 (0)318 240 038
bernhard.dam@carthago-ict.nl

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.