Softwareontwikkeling

Op zoek naar experts op het gebied van softwareontwikkeling? Wij zijn softwareontwikkelaars in hart en nieren. Wij maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers, verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, met een belangrijke overeenkomst. Ze willen allemaal oplossingen van kwalitatief hoog niveau, willen een leverancier die actief meedenkt en wensen geen onaangename verrassingen tijdens de realisatie en achteraf. 

Wat is software ontwikkeling?

Software ontwikkeling, ook wel software engineering of development genoemd is het ontwikkelen van op maat gemaakte software. Dit is een apart deelgebied binnen de ICT dat zich enkel en alleen bezig houd met het ontwikkelen, testen en onderhouden van software. Deze software is de technologische overbrugging tussen de vraag of probleem in de praktijk naar de oplossing hiervan in de vorm van een stuk software. 

Zo kan je bijvoorbeeld inzicht krijgen in data wat voorheen niet mogelijk was door op maat gemaakte software. 

Software ontwikkeling voor jouw bedrijf?

Software laten ontwikkelen wat voor jouw bedrijf? Kom er achter tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Carthago ICT Softwareontwikkeling

Waarom software ontwikkeling?

Waarom zou je kiezen voor software ontwikkeling? Er is toch genoeg bestaande software waar je gebruik van kan maken? Ja en nee, bestaande software kan zeker een hoop oplossen en wanneer de functionaliteit van deze software voldoende is dan is er ook zeker geen reden om software te laten ontwikkelen. Echter schieten functionaliteiten in de praktijk vaak tekort, of zijn pakketten enorm duur door de vele functionaliteiten waar je de helft niet van gebruikt. Met maatwerk software kan je dus: 

Inspelen op wensen van de klant & jouw organisatie

Wij zien dat bestaande systemen vaak tekort schieten naarmate de vraag van jouw organisatie maar ook die van je klant verandert.

Wil je echt het verschil kunnen maken en net dat extra stukje service kunnen leveren voor je klant? Je concurrent een stap voorblijven? Dan is maatwerk software zeker een mooie stap om dit verschil te kunnen gaan realiseren!

Kostenbesparing

Bij bestaande systemen betaal je vaak een bepaald bedrag per maand of per jaar. In veel gevallen betaal je voor een pakket wat zeer compleet is, maar waarvan je in de praktijk maar een deel van de functionaliteiten gebruikt. Dit is zonde want dit kost niet alleen meer geld maar leid ook af van de doelen die jij wil behalen met de software. 

Wanneer je gebruik maakt van maatwerk software betaal je dus ook alleen voor de functionaliteiten die je daadwerkelijk gebruikt. 

Inzicht in data

Bestaande software bevind zich vaak in zijn eigen gesloten eco-systeem. Dit wil zeggen dat data van andere (misschien ook wel maatwerk)systemen vaak moeilijk tot niet te koppelen is. Hierdoor gebruik je vaak verschillende software waardoor de waardevolle data versplinterd in de verschillende systemen. 

Wanneer je kiest voor software ontwikkeling kan je de data uit deze systemen laten samenwerken waardoor je tot nieuwe inzichten komt. 

 

Onze software ontwikkelaars

Ons team bestaat uit 40+ Full Stack ontwikkelaars. Onze softwareontwikkelaars zijn zowel experts op het gebied van front- als van backend ontwikkeling. Stuk voor stuk bezitten ze oneindig veel kennis op het gebied van C#, .Net, Java, PHP, Python, Angular, React, Node.js en vele andere actuele tooling en frameworks. Wij hebben de vereiste skills en jarenlange ervaring.

Bovendien zijn wij nieuwsgierig en mogelijk nog belangrijker, wij zijn enorm betrokken, denken met een organisatie mee en gaan voor het beste resultaat. Wij leveren met onze verschillende software diensten, softwareoplossingen waar organisaties blij van worden. Hierbij geldt afspraak is afspraak. Dat vinden we bij Carthago namelijk belangrijk en heel normaal!

Onze software ontwikkelaars werken door middel van co-development, detachering & op projectbasis. Op deze manier sluit de werkwijze altijd optimaal aan bij de vraag.

Je software laten ontwikkelen door onze ontwikkelaars?

Software laten ontwikkelen door de ontwikkelaars van Carthago? Kom er achter wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

de softwareontwikkelaars van carthago

Software ontwikkeling door Carthago

Wij zien elke dag dat de beste oplossingen ontstaan wanneer wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers nodig hebben. De focus ligt niet alleen op het ontwikkelen van de gevraagde software, maar ook op het meedenken over de achterliggende doelstelling van een organisatie.

Wanneer wij het verschil kunnen maken door IT innovatie dan onthouden we dat onze klanten niet, dat beloven we! Vanuit die basis wordt er software gemaakt die naadloos aansluit bij de wensen en die mee beweegt met een veranderende organisatie. Want goede software kan vele voordelen opleveren en het verschil maken voor een organisatie.

Geen onnodige tierelantijnen, de softwareontwikkeling die Carthago realiseert  is veilig, van hoge waarde en eenvoudig te onderhouden.

Software ontwikkeling in 5 stappen

Stap 1: Het doel van de software
De eerste stap is om helder te krijgen welke uitdaging je wilt oplossen met de software die je gaat ontwikkelen.  Het is belangrijk om dit goed voor ogen te hebben omdat het probleem dat opgelost moet worden en het doel van de te ontwikkelen software tijdens het hele proces centraal blijft staan.

Stap 2: De techniek
De tweede stap is om de techniek te kiezen. Wat voor software wordt het, is het voor web of voor mobiel, etc.? Vergeet hier vooral niet de doelgroep van jouw software in mee te nemen. Waar geven hun de voorkeur aan?

Stap 3: Welke features moet de software krijgen?
Vervolgens bespreken de ontwikkelaars de benodigde features. Waaraan moet de te ontwikkelen software voldoen en welke voorwaarden moeten worden ingevuld? Ook hier speelt de doelgroep die uiteindelijk met jouw software gaat werken een hele grote rol.

Stap 4: Het maken van wireframes
Als eenmaal duidelijk is wat er gemaakt moet worden, wordt de bouwtekening (wireframe) en het ontwerp gemaakt. Zo wordt voor iedereen precies duidelijk hoe het eruit komt te zien en kunnen eventuele aanpassingen makkelijk gemaakt worden.

Stap 5: Het ontwikkelen
Daarna kan het ‘echte werk’ beginnen, namelijk de daadwerkelijke bouw van de software. Als de daadwerkelijke software staat, testen de ontwikkelaars het nog uitgebreid, passen ze het eventueel aan en kan het live!

softwareontwikkeling door Carthago ICT
rsz_1maatwerk_software_van_carthago

Software ontwikkeling

De core business van Carthago ICT is het ontwikkelen van maatwerk software.

Hiervoor hebben wij expertise in verschillende programmeertalen, zoals: JS, .net, Angular, Azure, Java, Python & React. Dit zodat wij altijd een passende oplossing voor u als klant kunnen realiseren.

Wij stellen ons niet op als software leverancier maar als partner. Dit betekent voor ons dat wij actief met u meedenken. Het doorvragen en met een kritische blik meekijken is iets wat Carthago typeert.

Carthago ICT Rendement Scan

Rendement scan

Organisaties werken met diverse softwareoplossingen voor ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Deze oplossingen, zowel standaard als maatwerk, bevatten een schat aan informatie. Op gezette momenten deze goed analyseren door te kijken naar wat er nog meer mogelijk is met deze informatie, kan veel extra rendement opleveren.

Met onze rendement scan kijken we naar bestaande systemen en zien we altijd nieuwe mogelijkheden. Deze kunnen vaak ook worden uitgevoerd door ons.

Carthago ICT Design Scan

Design scan

Bestaande software aanpassen, nieuw aanschaffen of nieuw bouwen?  Bepaal het in 7 stappen. We komen regelmatig tegen dat bestaande software niet meer voldoet. Nieuwe wensen stapelen zich op en het onderhoud van de bestaande software wordt steeds lastiger. En hoe zit het met de veiligheid? 

De vraag is dan of de bestaande software aangepast moet worden, er een nieuwe standaardoplossing moet worden aangeschaft of dat er maatwerk software moet worden ontwikkelt. Het antwoord hierop vindt u met onze: design scan.

Carthago ICT Broncode analyse

Broncode analyse

Een broncode analyse levert actueel inzicht op in de kwaliteit van de aanwezige maatwerksoftware, hoe deze opgebouwd is, de mate van veiligheid en of de broncode een solide basis biedt om op door te ontwikkelen.

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor broncode analyse van bestaande applicaties, maar het wordt nog niet altijd uitgevoerd of meegenomen in het standaard ontwikkelproces. Daardoor blijven er belangrijke kansen liggen en zijn er meer security risico’s. 

Zien wat de softwareontwikkeling van Carthago voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.