De noodzaak van een applicatie testen

Een applicatie testen is een noodzakelijk onderdeel van het proces van softwareontwikkeling. Het testen van de gemaakte applicaties is een onminsbare stap in onze softwareontwikkelingen. Hierdoor wordt duidelijk of alles technisch en functioneel werkt naar alle wensen.  

Waarom een applicatie testen noodzakelijk is 

Een nieuwe applicatie testen is noodzakelijk omdat onze klanten verwachten dat de nieuwe applicatie goed werkt. De software moet goed functioneren en medewerkers moeten er goed mee kunnen werken. Door een applicatie te testen worden bugs en errors uit de applicatie gehaald, wordt er gekeken of de applicatie aan alle wensen voldoet en leren medewerkers vooraf de applicatie al kennen. De applicatie wordt getest door verschillende testers, de bevindingen worden helder gemaakt, deze bevindingen worden verbeterd en vervolgens opnieuw getest. Als alles uitvoerig getest is kan de applicatie live! Deze livegang is lang niet zo spannend meer als wanneer de applicatie niet uitvoerig getest is.  

Door Carthago  

Wij testen iedere applicatie die wij maken uitvoering om erachter te komen of alles werkt zoals wij afspreken met de klant. Hierbij houden onze softwareontwikkelaars alle eisen en wensen van de klant goed in de gaten. De ontwikkelaars zorgen mede hierdoor voor geen onaangename verrassingen achteraf. Het uitvoeren van deze tests vraagt om specifieke expertises van onze ontwikkelaars. Wij verwachten dat de experts op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent softwareontwikkeling. Dit wordt waargemaakt door ons Talent en Expertise programma. Onze ontwikkelaars volgen cursussen en blijven in contact met collega‚Äôs om zo te leren over de laatste ontwikkelingen.  

Software laten maken door Carthago? Bekijk dan onze diensten en neem zeker contact met ons op!  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.