Op zoek naar een ICT bedrijf in Hengelo?

Op het gebied van ICT in Hengelo is Carthago dé specialist als het gaat om expertises zoals softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Wij zijn sinds 1999 al werkzaam op het gebied van ICT en zijn in het oosten van het land een gevestigde naam. Dat wordt mede gewaarborgd door de kwaliteit van onze medewerkers die al vele jaren voor ons werkzaam zijn. 

App illustrations by Storyset

ICT bedrijven Hengelo

Onze expertise

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Hengelo? Carthago ICT is sinds 1999 actief en is trots op het feit dat wij regionaal enorm actief zijn! We zijn een landelijk opererend bedrijf maar hebben onze roots in Hengelo verweven in ons kantoor aan de John Maynard Keynesstraat. 

Een van onze specialiteiten op het gebied van IT in Hengelo is het ontwikkelen van maatwerksoftware. In samenwerking met u wordt datgene ontwikkeld dat uw business versterkt. Wij mogen met enige trots zeggen dat bedrijven onze aanpak enorm waarderen, dit blijkt uit het feit dat veel klanten al jaren lang vertrouwen op onze expertise voor hun software of voor bijvoorbeeld hun IT Security. 

Onze aanpak kenmerkt zich door het feit dat wij ons opstellen als partner.  Doordat wij in vrijwel alle sectoren actief zijn hebben wij een brede expertise en voelen wij ons thuis in het bedrijfskritische proces van vrijwel elk bedrijf. Dit is namelijk in onze ogen de plek waar wij echt het verschil kunnen maken en de meerwaarde kunnen leveren voor zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep! In de praktijk zien wij namelijk dat vooral de doelgroep enorm veel baat heeft bij toepassen van maatwerk software. Waar de gangbare systemen vaak tekort schieten speelt een maatwerk software systeem precies in op de wensen en behoeften van jouw klant. 

Onze werkwijze

Doordat wij graag betrokken zijn bij jouw bedrijf om echt het verschil te kunnen maken hanteren wij diverse werkwijze wanneer het aankomt op een samenwerking. Zo werken wij op projectmatige basis, door middel van detachering of via co-development. Op deze manier hebben wij altijd een geschikte werkwijze om jouw vraagstuk optimaal uit te werken.

Als ICT bedrijf opereren wij landelijk maar maken we dankbaar gebruik van het feit dat wij zowel een kantoor hebben in Hengelo als in Veenendaal. Hierdoor zijn wij altijd in de buurt!

Bij het leveren van maatwerksoftware is het eveneens van belang dat er sprake is van een gedegen software beheer. In dat kader staan de medewerkers van Carthago ICT paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Ook voor het vernieuwen van software hebben wij specifieke kennis in huis. Om de software binnen uw bedrijf of organisatie optimaal te laten functioneren, is het eveneens van belang om aandacht te besteden aan de veiligheid. Op het gebied van ICT in Hengelo met betrekking tot de veiligheid van uw maatwerksoftware laten we u graag kennis maken met onze speciale software security.  

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

De klanten die je voorgingen:

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Carthago als ICT bedrijf in Hengelo

Carthago ICT heeft een vestiging in Hengelo (Twente) met een breed regionaal werkgebied. Onze medewerkers zijn betrokken, realistisch, gericht, helder en technisch. Zij denken met alle klanten mee en gaan alleen voor het beste resultaat. Overigens wordt de kennis van onze medewerkers steeds verder uitgebreid. Niet alleen door de opgedane en actuele ervaring, maar ook door de bijeenkomsten die wij voor hen in het kader van Talent & Expertise organiseren.  

Meer weten over Carthago of over onze expertises? Neem dan contact met ons op!  

Meer weten over Carthago ICT?

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?