ICT bedrijven in Hengelo

Op het gebied van ICT in Hengelo is Carthago dé specialist als het gaat om expertises zoals softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Wij zijn sinds 1999 al werkzaam op het gebied van ICT en zijn in het oosten van het land een gevestigde naam. Dat wordt mede gewaarborgd door de kwaliteit van onze medewerkers die al vele jaren voor ons werkzaam zijn. 

Onze specialiteiten

Een van onze specialiteiten op het gebied van IT in Hengelo is het ontwikkelen van maatwerksoftware. In samenwerking met u wordt datgene ontwikkeld dat uw business versterkt. Detachering behoort eveneens tot onze dienstverlening. Hierbij worden onze ervaren en deskundige medewerkers ingezet voor tijdelijke opdrachten. Bij het leveren van maatwerksoftware is het eveneens van belang dat er sprake is van een gedegen software beheer. In dat kader staan de medewerkers van Carthago ICT paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Ook voor het vernieuwen van software hebben wij specifieke kennis in huis. Om de software binnen uw bedrijf of organisatie optimaal te laten functioneren, is het eveneens van belang om aandacht te besteden aan de veiligheid. Op het gebied van ICT in Hengelo met betrekking tot de veiligheid van uw maatwerksoftware laten we u graag kennis maken met onze speciale software security.  

Carthago als ICT bedrijf

Carthago ICT heeft een vestiging in Hengelo (Twente) met een breed regionaal werkgebied. Onze medewerkers zijn betrokken, realistisch, gericht, helder en technisch. Zij denken met alle klanten mee en gaan alleen voor het beste resultaat. Overigens wordt de kennis van onze medewerkers steeds verder uitgebreid. Niet alleen door de opgedane en actuele ervaring, maar ook door de bijeenkomsten die wij voor hen in het kader van Talent & Expertise organiseren.  

Meer weten over Carthago of over onze expertises? Neem dan contact met ons op!  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.