ICT oplossingen

De ICT diensten van Carthago

Carthago ICT met vestigingen in Hengelo en Veenendaal is inmiddels een gevestigde naam in het oosten van het land. Wij bieden diverse ICT diensten zoals:

  • Maatwerksoftware
  • Consultancy
  • Software beheer
  • Software Security

Sinds de start van ons bedrijf in 1999 zijn wij gegroeid tot een middelgrote speler in de ICT branche. Met ongeveer 35 specialisten per vestiging bieden wij complete -en complexe ICT diensten waarbij de klant centraal staat.  Door bewust te kiezen voor een selecte groep collega’s creëren wij het “Carthago Familie gevoel”, waarbij collega’s zich thuis voelen en al vele jaren voor ons werken. Deze continuïteit wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren.

Talent & Expertise

In het Talent & Expertise programma houden wij onze medewerkers scherp. Met trainingen maar vooral met het uitwisselen van kennis. Business cases worden regelmatig besproken waarbij wij elkaars kennis verhogen en inzage geven in ICT oplossingen. Onze consultants werken veelal op locatie,  waarbij wij naast onze verschillende kennisdagen ook vaste momenten in de maand hebben om met elkaar af te stemmen. Het delen van kennis is één van onze speerpunten waardoor wij nog efficiënter kunnen opereren voor onze klanten.

24 Bright

Carthago volgens het 24Bright principe om zo een optimale ICT dienst te leveren. Carthago ontwikkelde deze methode in samenwerking met haar medewerkers. 24 Bright staat voor: Betrokken, Realistisch, Inventief, Gericht, Helder en Technisch. Wij begrijpen als geen ander dat u afhankelijk bent van uw ICT processen. Om die reden staan wij altijd voor u klaar voor een optimale ICT bedrijfsvoering. Dit noemen wij een 24 Bright ICT dienstverlening.

Is uw softwarebeheer nog voldoende gewaarborgd is. Is de continuïteit voldoende afgedekt? Kunt u adequaat reageren op de dagelijkse eisen van uw business? Heeft u voldoende slagkracht om op technisch vlak de vaart erin te houden?

Laat uw business niet verrassen en zorg voor de juiste ICT oplossingen.  Neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken en te kijken of wij u kunnen ontzorgen en op het ICT vlak uw business kunnen waarborgen.

ICT oplossingen vanuit Hengelo & Veenendaal

Opdrachtgevers kunnen kiezen met welke vestiging zij in zee gaan. Onze medewerkers wonen in beide omgevingen. Wij hebben de stelregel dat de reistijd naar de opdrachtgever maximaal een uur bedraagt. Voor beide partijen heeft dit voordelen. Wilt u meer weten, bel voor een vrijblijvende afspraak met een van onze kantoren.