ICT advies

ICT advies is een van de gespecialiseerde diensten van Carthago ICT met vestigingen in Hengelo en Veenendaal. Het is voor uw bedrijf of organisatie belangrijk dat de processen op een effectieve manier zijn ingericht. Als dat niet zo is, loopt u achter de feiten aan. Een simpele aanpassing het applicatie landschap kan al uitkomst bieden om op veranderende omstandigheden in te spelen. Ook het bieden van een cloudoplossing of het beoordelen of het software beheer nog aan de eisen voldoet, behoort tot onze dienstverlening. Deskundig ICT advies vormt de basis voor verandering, maar vooral ook voor verbetering. Het geven van advies over eenvoudige en complexe vraagstukken ligt in handen van een van onze specialisten.

Helder en duidelijk

Carthago onderscheidt zich in het oosten van het land op meerdere gebieden. Het verstrekken van ICT advies wordt net als onze overige diensten gedaan op basis van het 24 Bright principe. Dat staat voor betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch. Het 24 Bright principe verwoordt in één keer alles waar wij voor staan. Bovendien hebben wij persoonlijke aandacht voor de klant en praten wij duidelijke taal. De ICT adviezen zijn voor u dan ook duidelijk en te begrijpen. Ons bedrijf is transparant in hetgeen wat gedaan wordt. Vaktechnisch zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en integriteit staat voorop.

Meer dan alleen advies

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om met een van onze specialisten van de vestiging in Hengelo of Veenendaal een gesprek te hebben. Geeft u ons het vertrouwen? Dan wordt op basis van de bestaande situatie en beoogde situatie het ICT advies gegeven. Er wordt echter niet over één nacht ijs gegaan. Bovendien denkt de specialist met u mee en worden de opties duidelijk en helder besproken. Er kan bijvoorbeeld een risico- of haalbaarheidsanalyse worden uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp te maken voor de ideale ICT applicatie landschap.

 

Overigens gaat onze dienstverlening verder dan alleen het verstrekken van ICT advies. Carthago levert software op maat en kan de verantwoordelijkheid nemen voor het software beheer. Wij hebben dan ook werkelijk alles onder één dak beschikbaar en bieden voor uw ICT probleem met het juiste ICT advies de oplossing.