ICT consultant

Een ICT consultant van Carthago ICT is een echte specialist op het gebied van ontwerp, inrichting en software ontwikkeling. Onze professionals zijn hoog opgeleid en worden doorgaans fulltime bij de opdrachtgever geplaatst. Het is echter ook mogelijk om op flexibele basis van een deskundige ICT consultant gebruik te maken. Ons werkgebied strekt zich vanuit de kantoren in Hengelo en Veenendaal uit naar Overijssel en Gelderland, maar ook naar het midden en het westen van Nederland. Dat betekent dat wij regionaal opereren en onze medewerkers doorgaans met een maximale reistijd van een uur te maken hebben.

24 Bright

Onze ICT consultants kunnen veel voor uw bedrijf betekenen. Het op tijdelijke basis inzetten van softwareontwikkelaars (Java/Web) is een gangbare optie. Wij ontwikkelen echter ook maatwerksoftware. Deze werkzaamheden worden op projectbasis uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk om de bestaande software binnen uw bedrijf of organisatie te onderhouden of te vernieuwen.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van het 24Bright concept. Bright is een afkorting, waarin termen als betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch verwoord zijn. Dit zijn dan ook de speerpunten die de basis vormen voor het beste resultaat.

Talent & Expertise

Wij richten ons altijd op het leveren van een optimale dienstverlening. Onze ICT consultants worden constant op scherp gezet doordat wij daartoe een eigen initiatief: Talent & Expertise hebben ontwikkeld.

Trainingen vergroten de kennis en skills, maar bovenal worden ervaringen uitgewisseld, zodat de kennis naar een nog hoger niveau getild wordt. Er worden bijvoorbeeld regelmatig business cases besproken. De ICT consultant is doorgaans op locatie werkzaam, maar los daarvan organiseren wij speciale kennisdagen en vaste maandmomenten. Dit alles leidt tot een zeer efficiënte dienstverlening, waar u als opdrachtgever van profiteert. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons kantoor in Hengelo of in Veenendaal.