ICT specialist

Een ICT specialist van Carthago ICT draagt zorgt voor het leveren van complexe ICT diensten en biedt complete oplossingen. Het is altijd belangrijk voor bedrijven en organisaties om mee te gaan met de tijd en dat ook te blijven doen. Onze ICT specialisten weten dat als geen ander en leveren efficiënte prestaties. Verbetermogelijkheden vormen daarbij het uitgangspunt met de optie om het applicatielandschap in te richten of het bestaande applicatielandschap op ICT gebied te verbeteren. In de communicatie is er altijd sprake van helderheid en transparantie doordat er duidelijke taal gesproken wordt in gewoon Nederlands.

Echte specialisten

De goed opgeleide en ervaren specialisten worden voor tijdelijke opdrachten ingezet. Onze software engineers zijn prettig in de omgang en hebben een nuchtere kijk op complexe vraagstukken. Op het gebied van het ontwikkelen van software onderscheiden wij ons met maatwerksoftware. Ook hiervoor is de beste ICT specialist beschikbaar net als op het gebied van softwarebeheer en software security. Carthago onderscheidt zich op verschillende vlakken ten aanzien van andere bedrijven. In de eerste plaats zijn wij regionaal gericht met kantoren in Hengelo en Veenendaal en een regionaal werkgebied. Onze medewerkers reizen doorgaans niet meer dan een uur om de locatie van de opdrachtgever te bereiken.

Talent & Expertise

Kennis delen en talenten opleiden is zeer belangrijk binnen Carthago-ICT. Om de kennis van de ICT specialist steeds verder te vergroten hebben wij Talent & Expertise in het leven geroepen. Naast het volgen van trainingen worden door de specialisten business cases met elkaar besproken. De kennis wordt hierdoor steeds groter en dus op een breder en specialistische niveau ingezet.

24Bright

De ICT specialisten zijn bovendien initiatiefrijk en daarin wordt voor uw bedrijf of organisatie eveneens het verschil gemaakt. Onze specialisten worden zorgvuldig geselecteerd en de werkzaamheden worden op basis van het 24Bright concept uitgevoerd. Dat betekent dat u 24 uur per dag verzekerd bent van een ICT specialist die betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch is. Aangezien Carthago ICT zowel in Hengelo als in Veenendaal een kantoor heeft, laten wij u graag de ruimte om een keuze te maken. Bel voor een vrijblijvende afspraak met het kantoor van uw keuze.