IT detachering

IT detachering met een professional van Carthago ICT versterkt op tijdelijke basis uw bedrijf of organisatie. Wij leveren specialisten vanuit onze kantoren in Hengelo en Veenendaal. Overijssel, Gelderland en het midden en westen van Nederland vormen ons werkgebied. Voor IT detachering streven wij er namelijk naar de reistijd voor onze medewerkers op maximaal een uur te stellen. Dat komt de werkzaamheden ten goede, zodat iedereen er baat bij heeft.

Detachering met een efficiënt resultaat

Op het gebied van IT detachering vormen onze medewerkers de basis om een efficiënt resultaat neer te zetten. U merkt de verandering als u gebruikmaakt van het op tijdelijke basis inzetten van een van onze software ontwikkelaars. Als klant vormt u het uitgangspunt om het beste projectresultaat te realiseren. Uiteraard denken onze professionals daarin met u mee en is dat direct een meerwaarde. Er wordt namelijk verder gekeken, bijvoorbeeld of het nodig is om vernieuwingen aan te brengen als dat voor uw bedrijf of organisatie een nog positiever effect heeft. De kennis en ervaring van onze medewerkers wordt vooral ingezet op het gebied van architectuur, ontwerp en software ontwikkeling. Carthago ICT levert echter een veel uitgebreider dienstpakket met onder meer software of maat, ICT advies, software beheer en software security diensten.

24Bright een helder principe

24Bright is een principe op basis waarvan IT detachering plaatsvindt. Dit unieke concept staat voor een aantal speerpunten: betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch. Allesomvattend is het 24Bright concept, waarbij 24 staat voor ons verantwoordelijkheidsgevoel. U kunt 24 uur per dag op ons rekenen.

Het bieden van een optimale dienstverlening is niet alleen ons streven, maar wordt echt in de praktijk gebracht bij IT detachering. U profiteert dan ook in vele opzichten van de onze dienstverlening, waarbij u bovendien verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Talent & Expertise

Onze professionals breiden de kennis steeds verder uit. Dat komt onder meer tot uiting in het bespreken van business cases met collega’s, maar ook door het volgen van trainingen. Dit is ondergebracht in Talent & Expertise.

Voor meer informatie met betrekking tot IT detachering kunt u vrijblijvend een afspraak maken.