IT specialist

Als u een IT specialist nodig heeft voor uw bedrijf of organisatie kunt u daar eisen aan stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van betrouwbaarheid, integriteit en vaktechnische kennis. Carthago ICT is dan de specialist die u zoekt. Onze IT specialisten voldoen aan deze eisen en bieden zelfs meer dan dat. Ingewikkelde vraagstukken worden blootgelegd, waarbij een complete oplossing wordt geboden. De communicatie is helder en transparant. Dat zorgt vanaf het begin voor duidelijkheid.

IT specialist op locatie

De dienstverlening van onze IT specialist op locatie is professioneel en doelgericht. Naast het aannemen van specifieke opdrachten op het gebied van in gebruik zijnde applicaties, geeft onze IT specialist ook advies. Bijvoorbeeld met betrekking tot verbetermogelijkheden betreffende het applicatie landschap. Onze specialisten communiceren op een heldere manier in gewoon Nederlands, zodat er duidelijke taal gesproken wordt. Er worden door onze IT specialisten zowel korte termijn opdrachten uitgevoerd als opdrachten op lange termijn.

Onze totale dienstverlening omvat overigens nog meer, zoals onder meer het leveren van software op maat en diensten op het gebied van software security. Dergelijke werkzaamheden kunnen op projectbasis worden uitgevoerd en uiteraard is het mogelijk om maatwerk software te onderhouden en indien gewenst te vernieuwen.

Alle diensten worden door onze IT specialist geleverd op basis van het 24Bright principe. Dit begrip staat voor betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch. Het 24Bright principe biedt de beste basis voor een optimale ICT bedrijfsvoering.

Vestiging in Hengelo en Veenendaal

Wij hebben vestigingen in Hengelo en Veenendaal en zijn actief in het oosten van het land. U kunt met het filiaal in zee gaan dat voor u het gemakkelijkst is. Carthago ICT hanteert de regel dat de reistijd naar onze opdrachtgevers niet langer dan een uur is. Daar profiteert iedereen van. Onze IT specialisten zijn de beste in hun vak. Dat wordt ook gestimuleerd doordat business cases worden besproken. Dat vergroot de kennis en hierdoor wordt elke opdracht op een efficiënte manier aangepakt. Bovendien is er bij ons sprake van een grote mate van continuïteit. Onze medewerkers voelen zich bij ons ‘thuis’. Deze continuïteit is eveneens een waarborg voor de deskundige service die geleverd wordt.