Op zoek naar een IT specialist in de regio?

Een goede partner voor jouw IT. In onze ogen is dat een bedrijf met de juiste expertise, een lange termijnvisie maar vooral: een bedrijf in de regio! Met onze locaties midden en oost en onze unieke werkwijze afgestemd op jouw behoefte is Carthago een partner die altijd dichtbij is. Zoals het hoort. 

Zo gaan wij projectmatig te werk, maar kunnen wij wanneer nodig ook in co-development of gedetacheerd onze expertise toepassen binnen jouw bedrijf. 

App illustrations by Storyset

IT specialisten in de regio

Wij hebben IT specialisten klaar staan in uw regio! Carthago ICT met vestigingen in Hengelo en Veenendaal is de specialist voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware is onze specialiteit. De kracht van onze op maat gemaakte software is het onderscheidend karakter van Carthago. Dat betekent dat uw bedrijf over een professioneel systeem komt te beschikken dat volledig is afgestemd op het bedrijfsdoel. Aan het ontwikkelen van specifieke software gaat een gericht en efficiënt proces vooraf. Wij willen precies doorgronden wat uw wensen zijn en houden daarbij de achterliggende doelstelling in de gaten. Daarin denken wij met u mee.

Waarom is Carthago de IT specialist in jouw regio?

De kracht van software, die door onze ervaren medewerkers uit Hengelo en Veenendaal en omgeving wordt ontwikkeld, kent een aantal kernelementen. Er wordt voor uw bedrijf of organisatie een eigen uniek softwaresysteem ontwikkeld. Dat komt tot stand door de gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van onze IT specialisten. Uw bedrijf presteert beter met software die op basis van maatwerk tot stand komt. Bij bestaande softwarepakketten moeten procedures gevolgd worden die van de gebruikelijke bedrijfsvoering afwijken. De werkwijze moet daar dus op aangepast worden. Dat leidt vooral tot praktische problemen en tijdsverlies. Met onze maatwerk oplossing die volledig op uw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen wordt afgestemd, is dit probleem niet aan de orde. Bovendien ontwikkelen wij uw maatwerksoftware dusdanig dat er sprake is van een gebruiksvriendelijk karakter, zodat iedereen er mee uit de voeten kan. Verder bieden wij het voordeel dat er vernieuwingen doorgevoerd kunnen worden als de bedrijfseisen wijzigen.  

 

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Onze IT specialisten bij jou in de regio

U mag hoge eisen aan onze dienstverlening stellen. Om daaraan tegemoet te komen, zijn onze IT specialisten niet alleen opgeleid en ervaren, maar wordt eveneens aandacht aan de verdere ontwikkeling besteed. Talent & Expertise krijgt binnen Carthago in Hengelo en Veenendaal steeds weer de aandacht, waarbij trainingen worden gehouden en casussen worden besproken. Op deze manier bieden wij steeds de garantie van de meest actuele kennis op het gebied van softwareontwikkeling in Hengelo en Veenendaal.  

Meer weten over wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.  

De klanten die je voorgingen:

Werken bij Carthago?

Op zoek naar een baan? Bijvoorbeeld als een software developer bij een bedrijf in Veenendaal? 

Bekijk dan eens onze openstaande vacatures! 

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.