IT specialisten in de regio

Wij hebben IT specialisten klaar staan. Carthago ICT in Hengelo en Veenendaal is de specialist voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware is onze specialiteit. De kracht van onze op maat gemaakte software is het onderscheidend karakter van Carthago. Dat betekent dat uw bedrijf over een professioneel systeem komt te beschikken dat volledig is afgestemd op het bedrijfsdoel. Aan het ontwikkelen van specifieke software gaat een gericht en efficiënt proces vooraf. Wij willen precies doorgronden wat uw wensen zijn en houden daarbij de achterliggende doelstelling in de gaten. Daarin denken wij met u mee.

Waarom Carthago?

De kracht van software, die door onze ervaren medewerkers uit Hengelo en Veenendaal en omgeving wordt ontwikkeld, kent een aantal kernelementen. Er wordt voor uw bedrijf of organisatie een eigen uniek softwaresysteem ontwikkeld. Dat komt tot stand door de gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van onze IT specialisten. Uw bedrijf presteert beter met software die op basis van maatwerk tot stand komt. Bij bestaande softwarepakketten moeten procedures gevolgd worden die van de gebruikelijke bedrijfsvoering afwijken. De werkwijze moet daar dus op aangepast worden. Dat leidt vooral tot praktische problemen en tijdsverlies. Met onze maatwerk oplossing die volledig op uw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen wordt afgestemd, is dit probleem niet aan de orde. Bovendien ontwikkelen wij uw maatwerksoftware dusdanig dat er sprake is van een gebruiksvriendelijk karakter, zodat iedereen er mee uit de voeten kan. Verder bieden wij het voordeel dat er vernieuwingen doorgevoerd kunnen worden als de bedrijfseisen wijzigen.  

Onze IT specialisten

U mag hoge eisen aan onze dienstverlening stellen. Om daaraan tegemoet te komen, zijn onze IT specialisten niet alleen opgeleid en ervaren, maar wordt eveneens aandacht aan de verdere ontwikkeling besteed. Talent & Expertise krijgt binnen Carthago in Hengelo en Veenendaal steeds weer de aandacht, waarbij trainingen worden gehouden en casussen worden besproken. Op deze manier bieden wij steeds de garantie van de meest actuele kennis op het gebied van softwareontwikkeling in Hengelo en Veenendaal.  

Meer weten over wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.