Op zoek naar een IT specialist in de regio?

Je wil een IT specialist in de regio, dat begrijpen wij als geen ander. Want wie wil er nu uren wachten bij een probleem of vraag? Jij in ieder geval niet. Daarom hebben wij IT specialisten klaarstaan in jouw regio! 

Carthago ICT met vestigingen in Hengelo en Veenendaal is dé specialist voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Door deze vestigingen in het Midden en in het Oosten van Nederland, is onze positie centraal en zijn we echt een IT specialist in de regio.

it specialisten

IT specialisten in de regio

Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware is onze specialiteit. De kracht van onze op maat gemaakte software is het onderscheidend karakter van Carthago ICT. Dat betekent dat jouw bedrijf over een professioneel systeem komt te beschikken dat volledig is afgestemd op jouw bedrijfsdoel. Aan het ontwikkelen van specifieke software gaat een gericht en efficiënt proces vooraf. wij willen precies doorgronden wat jou wensen zijn en houden daarbij de achterliggende doelstelling in de gaten. We zijn een partner en zijn actief in het optimaliseren van bedrijfskritische processen. Hiermee maken wij bij Carthago écht het verschil. 

Waarom is Carthago de IT specialist in jouw regio?

De kracht van software, die door onze ervaren medewerkers uit Hengelo en Veenendaal en omgeving wordt ontwikkeld, kent een aantal kernelementen. Er wordt voor jouw bedrijf of organisatie een eigen uniek softwaresysteem ontwikkeld. Dat komt tot stand door de gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van onze IT specialisten. Je bedrijf presteert beter met software die op basis van maatwerk tot stand komt. Bij bestaande softwarepakketten moeten procedures gevolgd worden die van de gebruikelijke bedrijfsvoering afwijken. 

De werkwijze moet daar dus op aangepast worden. Dat leidt vooral tot praktische problemen en tijdsverlies. Met onze maatwerk oplossing die volledig op jouw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen wordt afgestemd, is dit probleem niet aan de orde. Bovendien ontwikkelen wij jouw maatwerksoftware dusdanig dat er sprake is van een gebruiksvriendelijk karakter, zodat iedereen ermee uit de voeten kan. We vragen altijd door en denken met je mee. 

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Bedrijfseisen wijzigen, wat nu?

Geen één bedrijf staat stil. Je bedrijf kan groeien, krimpen, het beleid kan veranderen of je krijgt te maken met nieuwe wet- en regelgeving. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat je softwaresysteem ook aangepast moet worden naar aanleiding van deze veranderingen. Daarom bieden wij het voordeel dat er vernieuwingen doorgevoerd kunnen worden als de bedrijfseisen wijzigen. Ook zorgen we voor kennisborging bij de klant zodat hij altijd door kan blijven gaan

Uiterste hoekje van Nederland? Geen probleem!

Met onze vestigingen in Oost en Midden zijn we een landelijk opererende dienstverlener. Zit jouw bedrijf dus in een uiterst hoekje van Nederland? Geen probleem! We zijn actief in heel Nederland en werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Dus of jouw bedrijf nu actief is in de autobranche, huidverzorging verkoopt of een hogeschool is, het is voor onze IT specialisten geen enkel probleem!

Daarnaast zijn we in vrijwel elke branche actief en hebben we altijd de kennis in huis die past bij jouw branche of bedrijf. Kortom: bij Carthago ICT hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. We hebben ervaring met de ‘best practises’ vanuit de werkelijkheid. 

Een diversiteit aan organisaties dus. En deze organisaties stellen hoge eisen aan onze dienstverlening, verwachten dat wij proactief meedenken en rekenen erop dat ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan achteraf. Om deze reden willen en moeten wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers en jij willen. Zo zien we elke dag de beste oplossingen ontstaan.

De klanten die je voorgingen:

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Op zoek naar IT specialisten bij jou in de regio?

Carthago is een landelijk opererend bedrijf met IT Specialisten in de expertise: softwareontwikkeling, it security, it architectuur & user experience. Zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken!