Op zoek naar een ontwikkelaar van maatwerk software in Veenendaal?

Onze vestiging in Veenendaal (Utrecht) heeft diverse specialisten in huis voor het ontwikkelen van maatwerk software. Carthago ICT ontwikkelt in samenwerking met u, de specifieke wensen van jouw bedrijf. Zo wordt de te ontwikkelen software op uw bedrijfsproces afgestemd en wordt elk onderdeel optimaal ondersteund. Er worden geen overbodige functionaliteiten ingebracht en er is niets dat ontbreekt. Zo bieden wij jou de beste softwareoplossing waar je meer profijt van hebt dan van een standaard softwarepakket. Deze schieten in de praktijk vaak te kort en kunnen door hun generieke aard niet voldoen aan de specifieke wensen die jij en jouw doelgroep hebben.  

App illustrations by Storyset

Maatwerk software in Veenendaal (Utrecht)

Software op maat laten ontwikkelen in Veenendaal

Carthago ICT heeft uitsluitend professionals in dienst die voor jouw bedrijf software ontwikkelen. Om tot (goede) maatwerk software te komen, brengen wij altijd samen met onze klant de wensen, eisen en de bedrijfssituatie in kaart. Onze professionals stellen hierbij dan ook gericht vragen en denken met jou mee om de beste software op maat te leveren. Ons bedrijf in Veenendaal is laagdrempelig en toegankelijk, waarbij persoonlijke aandacht onderdeel is van onze klantgerichte service. Voordat het ontwikkelproces van start gaat, willen wij exact weten wat het doel is. Op deze manier wordt het beste resultaat gegarandeerd. In alles wordt transparantie geboden en dat krijgt mede vorm doordat wij duidelijke taal spreken. Wij laten je ook graag kennismaken met het Carthago principe. Dat staat voor betrokken, realistisch, inventief, gericht, helder en technisch. Dat waarborgt de professionaliteit.   

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Talent & Expertise

Om altijd de beste softwareoplossing te kunnen realiseren, is de actuele kennis van onze medewerkers van groot belang. Om dit te waarborgen werken wij met het Talent & Expertise principe. Bij Talent & Expertise wisselen medewerkers onderling kennis en ervaring uit door middel van business cases. Daarnaast zijn er trainingen om kennis te vergroten. Op deze manier wordt de kennis en ervaring steeds naar het hoogste niveau getild.  Carthago ICT heeft een vestiging in Veenendaal en Hengelo en is zowel regionaal als landelijk actief op het gebied van de ontwikkeling van software op maat. Kies je voor Carthago als partner? Dan garanderen wij je de beste software voor je bedrijf, in Veenendaal of daarbuiten. 

De klanten die je voorgingen:

Werken bij Carthago?

Op zoek naar een baan? Bijvoorbeeld als een software developer bij een bedrijf in Veenendaal? 

Bekijk dan eens onze openstaande vacatures! 

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?