Java consultant

Java consultant voor oplossingen op maat

Een Java consultant van Carthago ICT helpt u verder met maatwerkoplossingen met Java. Wij hebben voor u de beste specialisten in huis. Om bijvoorbeeld samen tot nog efficiëntere bedrijfsprocessen te komen of om uw bedrijf een voorsprong te geven op de concurrentie.  Uiteraard wordt daarbij eveneens aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de software.

Java consultant op tijdelijke basis inzetbaar

Onze Java consultants zijn tijdelijk inzetbaar voor uiteenlopende projecten. U krijgt de kennis en ervaring geleverd die aansluiten op het project. Daarbij kunt u erop rekenen dat er met onze professionals een meerwaarde geboden wordt. Zo is er sprake van een grote mate van betrokkenheid en is er tevens sprake van creativiteit en inventiviteit. De skills zijn aanwezig en wij volgen nauwkeurig de laatste ontwikkelingen op ICT gebied. Deze kennis wordt ook gedeeld tussen onze medewerkers. Met betrekking tot de inzetbaarheid geldt dat wij onze Java consultants op tijdelijke basis beschikbaar stellen op het gebied van onder meer architectuur, ontwerp, en ontwikkeling van maatwerksoftware. Een andere service die wij bieden, is het onderhouden en beheren van maatwerkapplicaties.

Een consultant voor:

  • Architectuur
  • Ontwerp
  • Ontwikkeling
  • Onderhoud
  • Beheer

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Carthago ICT zorgt er met onze goed opgeleide en ervaren Java consultants voor dat uw bedrijfsprocessen verbeteren. Het is belangrijk dat uw maatwerksoftware zo functioneert dat uw organisatie er beter van wordt. Indien geconcludeerd wordt dat vernieuwing de beste optie is, laten wij dat uiteraard weten. Verder mag u van ons de hoogste kwaliteit verwachten als het gaat om kennis. En niet onbelangrijk, er wordt helder gecommuniceerd, zodat de processen en stappen voor alle partijen helder zijn.

Aangezien Carthago ICT over twee vestigingen beschikt, waarvan een in Veenendaal en een in Hengelo bieden wij u de keuze. Herman Welleweerd is het aanspreekpunt voor de vestiging in Veenendaal en voor de vestiging in Hengelo. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.