De artikelen in onze kennisbank:

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »
Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival: 26 september

Veenendaal, 1 juni – Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het allereerste Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie. Dit festival, georganiseerd in samenwerking met onze partners Carthago ICT en CAPE Groep, zal plaatsvinden op 26 september in Ede.

Verder lezen »
Nieuws

Kennisdeling in de vorm van webinar

Bij Carthago ICT geloven we dat het delen van kennis essentieel is voor groei en ontwikkeling, zowel intern als extern. Onze getalenteerde collega’s zijn altijd bereid om hun expertise te delen en anderen te inspireren.

Verder lezen »

Alle IT termen uitgelegd:

De ICT branche is heel wat vaktermen rijk. Voor de een vanzelfsprekend, voor de ander bijna een soort onbekende buitenlandse taal.

De vraag: ”of er geen woordenboek is voor ICT?” is hierdoor zo gek eigenlijk nog niet. Om deze reden hebben we bij Carthago ICT deze ICT Termen pagina opgesteld om je wegwijs te maken in de toch wel zeer uitgebreide wereld van ICT termen.