Kennisbank

Onze kennisbank is gevuld met content omtrent onze expertises: Software, Security, Architectuur en UX. 

Blogs

Kennisbank

Svelte, een populair front-end framework

Bij het maken van een webapplicatie moet de ontwikkelaar altijd kiezen welk front-end framework er gebruikt gaat worden. Vaak wordt hier gekozen voor één van de grote namen in de front-end wereld, zoals React.js, Angular of Vue.js. Naast deze populaire frameworks is er ook een nieuw opkomend framework wat steeds vaker wordt gekozen, namelijk Svelte. Svelte is een steeds populairder framework aan het worden en wordt steeds meer gebruikt, maar wat is Svelte en waarom wordt het steeds populairder?

Lees verder »
Kennisbank

Security tooling in de ontwikkelstraat

Voor de ontwikkeling van software is het gemeengoed om gebruik te maken van een ontwikkelstraat waarbij nieuwe stukken gemaakte code automatisch worden opgebouwd en uiteindelijk worden gereleased naar een nieuwe live versie.

Lees verder »
Kennisbank

Wat kan een UX designer voor mij doen?

We zien dat bij steeds meer projecten een UX designer gevraagd wordt en we hebben ons UX team inmiddels uitgebreid. Wij zien opkomende vraag naar UX, maar zeker niet alle organisaties zijn al bekend met UX design en de voordelen hiervan.

Lees verder »
Kennisbank

De grenzen van Excel

In spreadsheetprogramma’s zoals Excel kunnen bedrijfsoverzichten of rekenmodellen goed vormgegeven worden. De kans op fouten en de verkeerde interpretatie van data neemt echter wel toe

Lees verder »
Kennisbank

OpenAPI, Java en Typescript

OpenAPI specification is een gestandaardiseerde manier om REST interfaces te beschrijven. Deze specificatie vind zijn oorsprong in het project Swagger. In 2016 is dit project

Lees verder »