Zet de volgende stap

Laten we samen kijken naar de volgende stap rondom jouw software.

Een kennismaking met Carthago

Carthago ICT is met zijn vestigingen in Veenendaal en Hengelo de specialist rondom softwareontwikkeling. Doordat wij specialisten binnen alle relevante vakgebieden in huis hebben zijn we een one-stop-shop rondom software. Zo ontwikkelen wij niet alleen maatwerk software maar kunnen wij ook uw huidige software naar een hoger niveau tillen. 

Dit alles doen wij met onze high code software oplossingen. Doordat wij al meer dan 20 jaar actief zijn binnen vrijwel elke branche kunnen wij diverse best practices toepassen voor jouw bedrijf uit de diverse branches waarin onze klanten actief zijn.  

Op zoek naar een lange termijn partner rondom software? Laten we een kennismaking inplannen!

Jouw partner in: 

✅  Software ontwikkeling

✅  Software security

✅  Software architectuur

✅ User experience design

Over ons Carthago ICT

Over ons

Carthago ICT is in 1999 opgericht met de ambitie om ICT doeltreffender in te zetten. Dit door de klant centraal te zetten en medewerkers te stimuleren om een actieve rol te vervullen en verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor wordt het verschil gemaakt voor opdrachtgevers.

De naam Carthago is gekozen vanuit de analogie met het oude Carthago dat wij ons als kleiner IT-bedrijf heel goed kunnen meten met grote gevestigde namen. Net als Carthago vroeger met Rome. In de oudheid was het Carthaagse Rijk de grootste rivaal van het Romeinse Rijk. Carthago was de hoofdstad van dit Carthaagse Rijk, waarvan de inwoners door de Romeinen Carthagers werden genoemd. Die benaming wordt nog steeds gebruikt wanneer wij het hebben over onze collega’s!

Wat wij met onze klanten hebben bereikt

Saxion Hogeschool

In een vroegtijdig stadium beveiligingsissues ontdekken door security tooling geïntegreerd in het softwareontwikkelproces. 

Paula
Paula's Choice

Het laten aansluiten van verschillende IT systemen uit zowel USA, VK & Europa als koppelvlak tussen resellers en de organisatie.

Heutink
Heutink

Het verlagen van de internationale time to market door gebruik te maken van bestaande data. 

Akzo nodel sikkens
Akzo Nobel / Sikkens

Een oplossing die altijd dezelfde laksamenstelling garandeert,  dit in de vorm van de software: Klik ’n Mix

Waar wacht je nog op

In 30 minuten duidelijk hoe wij jou met jouw software uitdaging kunnen helpen.

Kennismaking inplannen?

Bel ons gerust

Stuur een mail

Of plan direct iets in onze agenda in

© 2022 All Rights Reserved.