Nieuwe medewerker: Rik Hengeveld

04 Apr 2017 16:48

Per 1 april (zeker geen grap) verwelkomen we een nieuwe medewerker, Rik Hengeveld. Rik zal onze java club komen versterken en start direct op een aantal flex contracten.

We wensen Rik heel veel succes, plezier en inspiratie toe!

Winnaars Eindejaarspuzzel Carthago

09 Jan 2017 15:39

De periode voor het inleveren van de oplossingen voor de eindejaarspuzzel 2016 is verstreken! De winnaars zijn bekend: 

 

Zij zullen alle drie een cadeaubon van bol.com als prijs ontvangen.
Van meerdere deelnemers hebben we begrepen dat de puzzels vrij lastig waren, dat was precies de bedoeling. 

Kwam je er zelf niet uit of ben je gewoon benieuwd naar de uitwerking / de goede antwoorden? Bekijk ze hier.


We hopen dat je veel plezier hebt gehad bij het zoeken naar de bedoeling van de puzzel en daarmee bij de oplossing. 

Groet,
Het BRIGHT Hoofdkantoor

Eindejaarspuzzel

08 Dec 2016 08:05

Voor iedereen die van een uitdaging houdt en graag buiten de gebaande paden denkt: er staan 7 uitdagende puzzels klaar.

Puzzel alleen, of verzamel je collega's, vrienden en/of familie en vind de 7 verborgen codewoorden. Op 6 januari worden de beste puzzelaars beloond met leuke prijzen!

Voor de puzzels is geen specifieke (ICT)kennis nodig, creativiteit en doorzettingsvermogen helpen wel.

Laat je niet uit het veld slaan als je er niet uitkomt: vraag een hint aan, vraag hulp aan andere puzzelaars, of ga verder met een volgende puzzel. Je hoeft niet álle puzzels op te lossen om kans te maken op prijzen. 

Ook niet-Carthago'ers zijn van harte welkom om mee te puzzelen!

 

De puzzel is hier te downloaden, antwoorden kun je hier inleveren. 

Veel puzzelplezier!

 

 

Carthago ICT neemt een belang in Levenskracht BV

11 Oct 2016 15:28

Carthago ICT heeft een 50% belang genomen in Levenskracht BV. Levenskracht is een praktische methode en applicatie die gemeenten en professionals ondersteunt om de veranderingen in de zorg en het sociaal domein vorm te geven.

Sinds 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de Wmo, de participatiewet en de jeugdzorg. In dat kader moeten er zogenaamde ‘keukentafelgesprekken’ worden gehouden om samen met de inwoner en metgezel (familie/kennis of mantelzorger) het ondersteuningsplan op te stellen. Levenskracht helpt om beter vast te stellen wat iemand zelf en samen met zijn/haar netwerk kan (eigen kracht) en wat hij/zij belangrijk vindt! Om de nieuwe taken invulling te geven, het effect van het beleid te meten, participatie te stimuleren en burgerkracht te mobiliseren kan Levenskracht gemeenten ondersteunen.

Bureau HHM uit Enschede is de bedenker van de methode en applicatie. Het is een strategische keuze om samen met ICT-partner Carthago ICT Levenskracht verder te ontwikkelen nu steeds meer gemeenten kiezen voor Levenskracht.

Carthago ICT ontwikkelt software op maat voor bedrijven in alle branches en ontwikkelt samen met partners eigen softwareproducten die als SAAS (software as a service) aangeboden worden.

Meer informatie over levenskracht is te vinden op www.levenskracht.nl

foto flyer levenskracht

Team Carthago ICT fietst mee met de 100km Cycletour van de Ride for the Roses

24 Aug 2016 13:56

Op zondag 4 september heeft het bedrijfsteam van Carthago ICT meegedaan aan de ‘Ride for the Roses’ in Twente. De Ride is opgezet vanuit het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds) voor de strijd tegen kanker. Specifiek gaat de opbrengst van deze Ride in Twente naar het onderzoek naar de oorzaken van leukemie.

Carthago doet mee omdat we dit initiatief van harte ondersteunen en omdat dit initiatief past binnen ons gezondheidsbeleid: “Gezonder leven, fijner werken!”.

Samen hebben we de 100km cycletour gefietst. Het team bestond uit collega’s, klanten en vrienden.

Het werd een fantastische dag met veel aanmoedigingen langs de route. Samen hebben we bijna € 4.000,- aan opbrengst bij elkaar gebracht voor dit goede doel. Dank aan alle donateurs voor hun bijdrage namens John, Jop, Ed, Toni, Marco, Jan-Willem, Jan, Gerrit, Dick en Herman! 

Back to Top