Event kalender Carthago 2018

19 Apr 2018 07:30

In 2018 worden weer verschillende besloten maar ook open evenementen door Carthago georganiseerd. Daarnaast zullen wij op een aantal grote events aanwezig zijn. Check onze event kalender.

Wanneer Event Onderwerp Soort
19 april 2018 Company meeting Hengelo Test automatisering Besloten
28 mei 2018 Company meeting Veenendaal ntb Besloten
31 mei 2018 JSpring Utrecht Carthago stand Op inschrijving
Begin juni 2018 Exception Twente te gast AI Exception Twente te gast
5 juli 2018 Company meeting Hengelo/ Veenendaal Big Data Besloten
September 2018 Developers event Veenendaal div. onderwerpen Open
Oktober 2018 RoundTable Hengelo ntb Op inschrijving
29 oktober 2018 Mini developers conferentie Hengelo/Veenendaal Diverse onderwerpen uit het veld Besloten
2 november 2018 JFall Ede Carthago stand Op inschrijving
14 november 2018 Company Meeting Hengelo Docker Besloten
27 november 2018 Developers meeting Domain Driven Development Open
Februari  2019 Externe developers conferentie Ntb Open

 

 Meer weten? Neem contact op!

Ronde tafel sessie op 16/11 in Bathmen

27 Nov 2017 16:45

De ronde tafel sessie over Security was wederom een succes! Door sprekers Marcel le Clercq van Closesure en Jop Hofste werd een inkijk gegeven in de security scans die we uitvoeren en gedemonstreerd hoe eenvoudig het is om een hack uit te voeren op een kwetsbare website of webapplicatie. Futurist en professioneel Nerd Yori Kamphuis nam ons vervolgens mee in de ogenschijnlijk onbegrensde mogelijkheden die de technologische ontwikkelingen bieden en de gevaren en vraagstukken die daarmee gepaard gaan. Vervolgens hebben we aan de ronde tafels plaatsgenomen om tijdens een heerlijk diner over het thema te discussiëren. Zo combineren we het nuttige met het aangename!

Periodiek organiseren Carthago ICT en CloseSure als partners ronde tafel sessies over actuele thema’s. Professionals uit het vakgebied geven hun input om te prikkelen en de discussie op gang te brengen. Het doel van de sessie is om kennis te delen en partijen met elkaar in contact te brengen …. en het moet leuk zijn.

 17nov117nov

PRIVACY EN SECURITY UNDER HIGH PRESSURE!

17 Nov 2017 18:04

Op 9 november organiseerde ICT-Valley in samenwerking met Carthago ICT in het pand VONK360, Veenendaal, het privacy en security evenement; “ High Pressure!”

Privacy en security van gegevens staan onder druk. De veranderende wet- en regelgeving treft elk bedrijf en zorgt ervoor dat dit onderwerp meer actueel is dan ooit. In één middag kwamen er een divers aantal onderwerpen langs; de veranderingen rondom gegevensbescherming, de veiligheid van data en de gevolgen die dit heeft voor uw organisatie. Praktijkvoorbeelden en ‘ live’ hacks gaven een goed en breed beeld van wat er gebeurt op dit vlak. Advocaten, hackers, organisatiedeskundigen en ICT-security specialisten hebben de 80 bezoekers bijgepraat.

Uiteraard kunt u bij Carthago ICT terecht voor meer informatie

CollagePSEvent

Oudere nieuwsberichten
Back to Top