Nieuws

De laatste ontwikkelingen binnen Carthago ICT.
Carthagers bezoeken infobip shift 2022
Nieuws

Carthagers bezoeken Infobip Shift 2022 in Kroatië 🇭🇷

Collega Rico, Marijn en Jasper zijn afgelopen week bij de Infopib shift conferentie geweest in Kroatië. In hun eigen woorden: ‘’ze vonden het fantastisch, super leerzaam en vooral ook gezellig om deze conferentie met collega’s te kunnen bezoeken!’’ Tijdens deze conferentie hebben ze enorm veel kennis opgedaan! Hieronder lees je hun verhaal:

Lees verder »
Team

Welkom Sven Moleman

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Lees verder »
fiets naar je werkweek bij Carthago ICT
Nieuws

Fiets naar je werk week

In de week van 5 September was het weer zo ver; de fiets naar je werk week van 2022. Samen met onze partners bij CAPE & eMagiz hebben wij een week lang zoveel mogelijk gefietst naar het werk!

Lees verder »
Team

Welkom Sander Haak

Sander Haak versterkt ons team sinds September 2022. Sander houd van gamen, fietsen & doet aan karate. Hij is direct na zijn studie aan de slag gegaan bij ons als software ontwikkelaar.

Lees verder »
vacature teamlead support afdeling carthago ict
Nieuws

Wij zijn op zoek naar een teamlead voor onze support afdeling!

Ben jij een teamleider die blij wordt van het motiveren en ondersteunen van collega’s? Heb jij ervaring in het inrichten en beheren van cloud omgevingen, ervaring met het aansturen van kleine teams en ben je daarnaast communicatief en organisatorisch sterk? Dan ben jij dé professional die wij zoeken!

Lees verder »