Familiedag in de Hof van Eckberge

De familiedag vond deze keer (weer) plaats in de Hof van Eckberge in Eibergen. Op verzoek van collega’s zijn we teruggegaan naar deze locatie omdat voor de kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden er iets is te doen en omdat het eten er goed is.

We hadden een mooie dag en op deze dag is er genoten van het Bowlen, Lasergamen, de indoor speeltuin, de outdoor dierentuin en speeltoestellen en uiteraard, de lunch, BBQ en de lekkere drankjes.

De deelname van de kids van de collega’s maakt het helemaal leuk, goed om te zien hoe de genen terug te zien zijn in het jonge talent!

Het laatste nieuws:

Carthagers bezoeken infobip shift 2022
Nieuws

Carthagers bezoeken Infobip Shift 2022 in Kroatië 🇭🇷

Collega Rico, Marijn en Jasper zijn afgelopen week bij de Infopib shift conferentie geweest in Kroatië. In hun eigen woorden: ‘’ze vonden het fantastisch, super leerzaam en vooral ook gezellig om deze conferentie met collega’s te kunnen bezoeken!’’ Tijdens deze conferentie hebben ze enorm veel kennis opgedaan! Hieronder lees je hun verhaal:

Lees verder »
Nieuws

Welkom Sven Moleman

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Lees verder »

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?