Klantdag 2017: Meet the Miller in Roombeek

Op 21 september hebben we onze jaarlijkse klantendag gehouden in de wijk Roombeek, Enschede. De vuurwerkramp en de wederopbouw van de wijk stonden centraal

The Miller was deze keer een van de architecten die betrokken is geweest bij het ontwerp van de wijk en specifieke woningen. een mooie dag die begon met een fietstocht en een fijne lunch. Na de rondleiding in de wijk en de toelichten van onze ‘Miller’ werd de dag afgesloten bij Kleinsman met een heerlijk diner.

(Omdat we vinden dat ons vak van software ontwikkeling ook een ambacht is, gaan we jaarlijks met onze klanten op bezoek bij een ambachtsman of -vrouw. Dit om er van te leren en omdat het interessant is.)

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »