Klantdag 2017: Meet the Miller in Roombeek

Op 21 september hebben we onze jaarlijkse klantendag gehouden in de wijk Roombeek, Enschede. De vuurwerkramp en de wederopbouw van de wijk stonden centraal

The Miller was deze keer een van de architecten die betrokken is geweest bij het ontwerp van de wijk en specifieke woningen. een mooie dag die begon met een fietstocht en een fijne lunch. Na de rondleiding in de wijk en de toelichten van onze ‘Miller’ werd de dag afgesloten bij Kleinsman met een heerlijk diner.

(Omdat we vinden dat ons vak van software ontwikkeling ook een ambacht is, gaan we jaarlijks met onze klanten op bezoek bij een ambachtsman of -vrouw. Dit om er van te leren en omdat het interessant is.)

Het laatste nieuws:

Carthagers bezoeken infobip shift 2022
Nieuws

Carthagers bezoeken Infobip Shift 2022 in Kroatië 🇭🇷

Collega Rico, Marijn en Jasper zijn afgelopen week bij de Infopib shift conferentie geweest in Kroatië. In hun eigen woorden: ‘’ze vonden het fantastisch, super leerzaam en vooral ook gezellig om deze conferentie met collega’s te kunnen bezoeken!’’ Tijdens deze conferentie hebben ze enorm veel kennis opgedaan! Hieronder lees je hun verhaal:

Lees verder »
Nieuws

Welkom Sven Moleman

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Lees verder »

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?