Carthago ICT is ISO27001 gecertificeerd!

Goed nieuws! In november 2018 heeft Carthago ICT het ISO27001-certificaat in ontvangst mogen nemen!

Met dit certificaat tonen wij aan dat een onafhankelijke auditpartij onze systemen en processen heeft getoetst. Met de ISO 27001 certificering bewijzen we dat onze informatie- en managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging voldoen aan de hoge eisen die het International Organization for Standardization (ISO) oplegt.

De werkgroep bestaande uit John, Vincent en Rob heeft alle relevante processen gedocumenteerd, geformaliseerd en verankerd in onze organisatie. Eén van de redenen waarom wij ons hebben laten certificeren is dat wij hierdoor kunnen laten zien dat we onze zaken goed op orde hebben voor onze opdrachtgevers. Ook is het van belang om scherp te zijn op alle security- en privacyaspecten die de AVG met zich mee brengt.

Wij zijn er bijzonder trots op dat dit proces conform de verwachting is verlopen en bedanken dan ook iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen.

Heb je vragen over informatiebeveiliging of de certificeringen van Carthago ICT, dan kun je contact opnemen met Vincent Stinesen.

This entry was posted in nieuws.