Company Meeting Carthago bij de Twentsche Foodhal

De company meeting van Carthago Hengelo was deze keer bij de Twentsche Foodhal. De foodhal hanteert een leuk concept waarbij er gerechtjes besteld kunnen worden bij de vele mini-restaurantjes met bijv. Indisch, Koreaans en Hollands eten. Voor ieder wat wils. En dankzij het mooie weer konden we eerst uitgebreid bijpraten op het terras.

Eens per kwartaal komen we als collega’s bij elkaar om bij te praten, waarbij we ook inzage geven in wat er bij klanten speelt, hoe de cijfers er uit zien en wat we aan activiteiten en evenementen gaan organiseren.

Ook is er altijd aandacht voor kennisdeling vanuit ‘Talent & Expertise’, soms door externe sprekers. Deze keer heeft Norbert Kerkdijk van CloseSure ons bijgepraat over testautomatisering. De sfeer en de locatie waren top! Om je een beeld te geven hebben we dit vast laten leggen in de volgende korte impressie.

Samenvatting:

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Carthagers bezoeken infobip shift 2022
Nieuws

Carthagers bezoeken Infobip Shift 2022 in Kroatië 🇭🇷

Collega Rico, Marijn en Jasper zijn afgelopen week bij de Infopib shift conferentie geweest in Kroatië. In hun eigen woorden: ‘’ze vonden het fantastisch, super leerzaam en vooral ook gezellig om deze conferentie met collega’s te kunnen bezoeken!’’ Tijdens deze conferentie hebben ze enorm veel kennis opgedaan! Hieronder lees je hun verhaal:

Lees verder »
Nieuws

Welkom Sven Moleman

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Lees verder »

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?