J-Fall 2018

Donderdag 8 november was het weer zo ver. Dè conferentie voor Java-ontwikkelaars binnen Nederland: J-Fall. Na wat georganiseerde chaos bij binnenkomst (rijen gesorteerd per voornaam…) kon men weer bij allerlei stands langs van diverse bedrijven. En natuurlijk; verschillende presentaties en workshops bijwonen over de meest actuele ontwikkelingen binnen de wereld van Java. Bij de opening zat de sfeer er al direct goed in met een bombastisch drum-optreden en T-shirts die met kanonnen het publiek in werden geschoten. Het aanbod liep heel wat uiteen; van psychotische AI tot psychologische evaluaties via code naar gewoon hands on coderen met Kotlin. Uiteraard was er ook af en toe een pauze ingepland zodat de bezoekers op hun gemak de stands konden aflopen op zoek naar goodies of gewoon even konden bijpraten met wat koffie en sandwiches.

De presentaties zullen binnenkort te zien zijn op de NLJUG channel op YouTube. Wie van plan is om een aantal presentaties te kijken moet zeker “Java Functional Programming Idioms” niet missen, gepresenteerd door de altijd vermakelijke Venkat Subramaniam. Op de NLJUG website is een lijst samengesteld van de 10 best beoordeelde presentaties van J-Fall. Daarnaast zijn “Java Modularity: The Year After” (Sander Mak) en “Quantom Computing: Mind-bogginly weird!” (Roy van Rijn) interessante/vermakelijke aanraders.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.