Weekend weg met Carthago!

In juni was het weer tijd om samen met collega’s en hun partners een weekend erop uit te trekken. De Veenendalers waren dit jaar in Volendam en omgeving. En ja, we ontkwamen niet aan het onvermijdelijke fotomoment in klederdracht. In verband met privacy regels kunnen we helaas die beelden niet tonen. Jongens tegen de meisjes op puzzeltocht door Marken en Monnikendam en de jongens zaten inderdaad eerder aan het bier. ’s Avonds werd het Volendamse toprestaurant bezocht en de lokale kroeg.

De Oostelingen uit Hengelo en omstreken trokken deze keer helemaal naar Limburg. In Roermond was er een aflevering van ‘Hunted’ te zien. De ene helft van de groep ging op jacht om de andere groep te vangen. In de avond was er een mislukte artiest die voor een hilarische avond zorgde in het hotel. Het mooie weer, de gezelligheid en de mensen maakten er samen een mooie happening van. Op naar ons jubileum-weekend van 2019!

 

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »