20-jarig jubileumweekend

Vrijdag 21 juni zijn we met alle collega’s en hun partners naar Meschede te Duitsland vertrokken om het 20 jarig jubileum van Carthago te vieren. Na de welkomstspeech van onze algemeen directeur Herman Welleweerd zijn we de vrijdagavond gestart met een overheerlijk luxe bbq buffet. Met bijna 70 man zaten we lekker in avondzon aan het water te genieten van ons eten, drankje en het uitzicht op de Hennesee. Herman reikte deze avond aan iedereen een heerlijke hooded sweater uit. Dit met het oog op ons uitje de volgende avond. Die avond zouden we deze sweater wel eens heel erg nodig kunnen hebben.

Zaterdagochtend zijn we met de bus vertrokken naar de skipiste Das Hohe Lied. Hier werden we opgevangen door het Nederlandse team Expert in Actie. Het dagprogramma bestond uit buggy, steppen, archery tag, boogschieten of schilderen. Na deze inspannende dag even bij komen in het hotel en op naar Ramsbeck Erstmijn. Hier werden we 10 minuten “opgesloten” in een treintje met hele kleine wagonnetjes die ons 360 meter onder de grond leidde. Eenmaal “Unter Tage” hebben we heerlijk genoten van een authentieke maaltijd bij kaarslicht. Voor velen een unieke ervaring waar nog veel over nagepraat is.

Kickstart 4e lustrum

Als Carthago viert
vraag je: Waaro!?
Nog verder naar het oosten?
Neem je partner mee
en op ’t 20 jarig jubilee
gaan we heel vaak proosten
Het weekend is vrijdag begonnen
dus snel onderweg
lunchen maar bij AH-to-go

Welkom door Herman
eerst even proosten

Braaimeester J
nam z’n goede smaak mee
en dito manieren
want er was zelfs ruimschoots niet-van-dieren

’s Avonds even proosten

Zaterdag ‘gespannt’ de bus in
we kwamen onderaan de piste terecht
downhill voor mij
in de roos voor jou
en Evil Knievel B schilderde
z’n arm bont en blauw

’s Middags even proosten

’s Avonds diner onder NAP
Het was bijzonder, lekker en heel gezellig
neem wel je helm mee naar de plee

Daarna weer even proosten

’s Zondags op eigen tijd
ingepakt, afgedoucht, uitgecheckt
en de batterijen hopelijk opgeladen

Ik vond het geweldig!
Heel erg bedankt allemaal!

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »