Agile security meetup #1 – Carthago ICT en Closesure

Op dinsdag 21 mei 2019 hebben Carthago ICT en Closesure de eerste security meetup georganiseerd. De opkomst was goed, er waren ongeveer 25 geïnteresseerden op deze meetup afgekomen.

De eerste sessie werd verzorgd door onze gastspreker Henry Meutstege. Hij is zelfstandige en vertelde een mooi verhaal over de ‘mindset van de hacker’. Vervolgens vertelde collega Joop een interessant verhaal over security testen op lokale ontwikkelstations en op de CI server. Als laatste gaf collega Jop een goed inzicht in het Security Knowledge Framework en de ASVS.

Kortom een geslaagde avond.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.