Carthago Conf#001

Afgelopen 4 februari was de eerste Carthago conferentie een feit! Met 5 sprekers over hele diverse onderwerpen. Vooraf aan de conferentie hebben we gezellig met elkaar gegeten waarna de aftrap plaats vond. Elke spreker had een presentatie van 15 a 20 minuten voorbereid met aan het einde ruimte voor vragen. Zowel tijdens als in he vragen moment werden leuke betrokken vragen gesteld. Het programma was als volgt:

Roel van Os – Python batteries included
George Harbers en Timo Meijer – Android 101
Albert de Graaf – Getting started with IoT
Hugo Nijhuis – Event sourcing
Björn le Fèvre – PI BTCD

Het idee voor de conferentie is ontstaan na aanleiding van onze cursus kennisdeling in september vorig jaar. Het is leuk als de opgedane kennis ook in de praktijk gebracht kan worden. De setting van de conferentie moest zo informeel mogelijk, dit maakt het mogelijk dat iedereen kan oefenen met het presenteren.

Het resultaat, een aantal erg leuke en diverse presentaties! Het concept is zeker voor herhaling vatbaar.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.